Publicitate

„Copilul nostru a crescut mare!”

„Copilul nostru a crescut mare!”

În urmă cu un an, o gaşcă de tineri, nu atât de frumoşi, dar cu siguranță mult mai liberi, a început proiectul Bună Ziua Mehedinți. În acest scurt timp de la înființare, pagina de facebook a depăşit 7.000 like-uri şi a devenit cea mai importantă şi credibilă publicație online, din județul Mehedinți.

Din acest motiv, ne înclinăm în fața dumneavoastră şi vă mulțumim pentru toate satisfacțiile profesionale pe care le-am trăit alături de dumneavoastră. Este momentul să trecem la nivelul următor şi sperăm ca acest site, împreună cu pagina de social media, să vă satisfacă toate dorințele de informare.

Proiectul merge mai departe! Echipa BunaZiua.Info vă mulțumeşte, vă iubeşte şi vă promite că nopțile nedormite se vor înmulți, reportajele îşi vor atinge scopul, iar sinceritatea şi echidistanța nu vor înceta. Totul pentru o mai bună informare a dumneavoastră! Totul pentru o societate civilă mai curată!

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *