Publicitate

Așa, da! E timpul să fiți bărbați de stat, domnilor, aveți în spate un vot covârșitor!

Ne doare fix în cot de jigodismele create de niște imbecili care și-au vândut țara și principiile demult. Ne doare fix în cot de manipulările puse la cale de fripturiștii lui Soroș și slugile lui Macovei. Asta este atitudinea care poate salva, dracu’, odată, România noastră. Nu avem nimic cu multinaționalele dar dorim sprijinirea firmelor românești. Nu trebuie să fim nici vasali, nici slugile nimănui, suntem români și haideți să începem să ne mândrim cu asta!
„Sunt puţini care nu au fost la proteste. Şi străinii au tenacitatea să protesteze împotriva guvernului. Îmi făceam probleme să nu îl vedem la proteste în Sibiu dacă rămâne fără sediu ca oricum a prins experienţă. Eu nu am discurs naţionalist şi nici de slugă. Eu vorbesc de drepturile românilor. Încă mai avem dreptul să vorbim despre asta. Nu o să îmi schimb discursul. Noi nu avem nimic cu multinaţionalele. Vrem să ajutăm şi firmele româneşti, dar nu suntem împotriva celorlalţi”, a spus Liviu Dragnea în direct la România TV.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *