Publicitate

,, sunt dispus sa lupt pentru tara mea”

Cu o experiență de peste 35 de ani în domeniul educației, fostul profesor mehedințean Ion Burcu, împreună cu soția dumnealui, au dorit să își prezinte public sprijinul pentru actuala conducere a Guvernului României, apreciind faptul că, Guvernul Grindeanu este singurul guvern cu adevărat social-democrat din perioada postdecembristă.
,,Am decis să semnez pentru susținerea Guvernului PSD-ALDE, pentru că a luat măsuri și pentru îmbunătățirea vieții oamenilor simplii. Este pentru prima oară când programul asumat în campania electorală de un partid politic, este pus și în aplicare. Guvernul trebuie lăsat să lucreze în folosul țării, dacă nu, deși eu am o vârstă destul de înaintată, sunt dispus să lupt pentru țara mea și să susțin continuarea măsurilor de dezvoltare a României!”, a declarat Ion Burcu, fost profesor de științe sociale al Colegiului Național Gheorghe Titeica.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *