Publicitate

Da, cu siguranță, Donald Trump ,,will make America great again”.

Ce om, ce discurs, ce atitudine!

Da, cu siguranță, Donald Trump ,,will make America great again”. Wall-street a înnebunit, bursa a explodat, dolarul american crește senzațional după primul discurs al Președintelui Trump  în Congresul SUA. În timp ce propaganda soroșistă intoxică mediul on-line, și toată mass- media, cu informații false despre actualul Președinte al Americii, acesta scrie istorie și are premise foarte mari pentru a deveni cel mai bun președinte american din epoca modernă. DNA, zic, ar trebui să deschidă un dosar penal împotriva ,, coruptului” Trump, iar în Piața Victoriei, rezistenții ar trebui să ia atitudine, un ,, corupt” vorbește despre iubirea pentru patrie, vorbește despre respectul pentru cetățeni, vorbește despre dezvoltarea prioritară a firmelor americane, în cazul de față. Oițele flămânde și manipulate din România nu au cum să înțeleagă importanța unor lideri adevărați, nu pot să conștientizeze cât rău pot face societății ,, pentru o măslină „, nu au tăria de caracter de a renunța să mai fie niște maniaci folosiți de anumite persoane cu interese obscure în țara noastră. Când, oare, noi, românii, ne putem mândri cu un asemenea lider? Când Președintele nostru va reprezenta toți românii? Când o să ne câștigăm mândria de a fi ROMÂNI????? Felicitări, Donald Trump, felicitări tuturor americanilor pentru alegerea făcută. Voi v-ați câștigat un viitor mai bun, noi când???

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook16Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

One Comment

  • Andrei spune:

    E normal ce se intampla acum in America. Un om de afaceri isi pune in aplicare un plan bine structurat, pus la punct cu ceva timp inainte, exact ca un manager bun. In schimb noi avem un profesor care e suparat ca elevii nu il mai asculta… Sa il mai trimitem putin sa ii faca pantofii lui Trump, poate invata ceva de la el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *