Publicitate

Mehedințeni, este momentul să fim solidari!

CAMPANIA ALĂTURI DE CĂLIN PÎSLEA CONTINUĂ

 

Asa cum am anuntat anterior pe pagina oficiala si in presa, vom organiza o licitatie pentru achizitionarea de tricouri si alte materiale promotionale inscriptionate cu insemnele cluburilor si/sau semnaturi ale unor jucatori sau fosti jucatori consacrati de la diferite cluburi din tara si din straiatate in ideea de a strange suma necesara pentru efectuarea operatiei de ligamente incrucisate a lui Calin Paslea care va avea loc la sfarsitul lunii la Timisoara intr-o clinica de specialitate si care va fi urmata de o recuperare intensa care  va incepe cu un stagiu de 10 zile la baza sportiva a lotului national de la Mogosoaia din judetul Ilfov. La apelul nostru au raspuns prezent foarte multe cluburi, jucatori si fosti jucatori si pe aceasta cale dorim sa le multumim si cu siguranta campania noastra va reusi!

Asadar sa va prezentam regulamentul licitatie:

1) licitatia incepe din momentul afisarii acestei postari si se termina in ziua de Duminica 19.03.2017, ora 23:59.

2) va fi postata cate o poza cu fiecare tricou sau material iar in cazul in care tricoul inca nu a ajuns la noi, o poza cu jucatorul respectiv de la clubul care apartine tricoul va fi postata urmand ca ulterior aceasta sa fie completata sau inlocuita cu poza cu tricoul.

3) licitatia se va face public in perioada anuntata in alineatul 1) prin plasarea unor comentarii cu suma in lei in dreptul fiecarei fotografii cu tricoul sau obiectul dorit care va porni de la 100 lei pentru un tricou sau o minge si 25 lei pentru celelalte obiecte.

4) persoana care a oferit suma cea mai mare la incheierea licitatiei va fi declarata castigatoare pentru acel obiect. La fel se va proceda pentru toate tricourile si celelalte obiecte.

5) dupa incheierea licitatiei se vor afisa castigatorii si sumele castigatoare oferite de acestia pentru fiecare produs in ziua de Luni 20.03.2017 in jurul orei 12:00. Informatia va aparea tot pe pagina oficiala a clubului intr-o noua postare dupa ce in prealabil persoanele respective vor fi contactate telefonic sau prin mesaj privat in reteaua Facebook.

6) pentru a intra in posesia tricourilor sau a celorlalte obiecte persoanele castigatoare trebuie sa achite in numerar sau sa vireze suma licitata care a fost declarata castigatoare pentru respectivul obiect in contul RO 18 BTRL RON CRT 0386 587 401 deschis la Banca Transilvania – Agenția Drobeta Turnu Severin pe numele PÎSLEA CĂLIN iar apoi sa posteze un comentariu la postarea unde vor fi afisati castigatorii care sa contina o poza cu chitanta sau OP-ul de la banca (dovada platii sumei).

7) in final reprezentantii clubului nostru o sa inmaneze personal tricourile si celelalte obiecte daca si castigatorii acestora locuiesc in Drobeta Turnu Severin sau in apropiere iar daca acestia sunt din alte localitati tricourile si obiectele vor fi trimise cu ajutorul curieratului.

 

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook9Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *