Publicitate

România – între realitate şi manipulare

În Campania electorală PSD a venit cu un program coerent de guvernare, dacă ar fi câştigat alegerile. În acel moment, contestatarii, şi nu au fost puţini, au aruncat în spatiul public tot felul de acuze, menite să discrediteze programul viitorul program de guvernare al PSD. Că sunt doar măsuri populiste, că sunt minciuni, că vor să inducă în eroare electoratul au fost numai câteva din acuzele aruncate prin toate mijloacele de comunicare media, şi nu numai.

Au trecut câteva luni de la alegeri şi “ măsurile populiste” au început să se simtă în buzunarele românilor, în decizii politice care au început să producă efecte în beneficiul romanilor şi României, în politici publice care încearcă să elimine discrepanţele care existau în societatea românească. Detractorii programului de guvernare al PSD încă încearcă să aducă acuze, sau să găsească nod în papură, măsurilor întreprinse de guvernul Grindeanu însă, se pare că pasenţa nu mai iese. Majoritatea românilor  nu este interesată de vorbele în vânt aruncate de cei plătiţi să atace măsurile guvernului, ca Moise Guran, Robert Turcescu, Lucian Mândruţă ori reprezentanţii unor ONG-uri alimentate cu fonduri din afara graniţelor ţării. Azi, românii, au acces la mijloacele de informare şi pot judeca singuri dacă masurile guvernului sunt populiste, sau nu.

Făcând o comparaţie între promisiunile PSD şi măsurile întreprinse de Donald Trump în SUA, găsim mai multe asemănări, chiar dacă contextul este diferit. Şi în România, dar şi în SUS, programele de guvernare au fost des criticate, au fost clasificate ca fiind populiste, de nerealizat. Dar, surpriză! Luând în calcul locurile de muncă create de administraţia Trump în numai două luni si faptul că economia americană are un trend ascendent, s-a dovedit că acuzele împotriva programului Trump, erau nefondate la fel cum s-a întâmplat şi în România.

În ambele cazuri, acuzele sunt nefondate!

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *