Publicitate

Sumă colosală atrasă de CJ Mehedinți! Zeci de milioane de euro! Vezi despre ce este vorba!

Sumă colosală atrasă de Consiliul Județean Mehedinți pentru infrastructura județului nostru.

112,525 kilometri este lungimea drumului pe care se va turna covor asfaltic, cu o valoare totală de 48.197.091,21 euro. Cetățenii comunelor Gruia, Rogova, Punghina, Oprişor, Bălăcița, Gvardinița, Bîcleş, Plopi, Izvorălu, Tâmna, Grozeşti, Păsărani, se vor bucura în următoarea perioadă de drumuri asfaltate. În urma vizitei de săptămâna trecută, efectuată de reprezentanți ai Agenției de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia, proiectul depus de Consiliul Județean Mehedinți a primit 66 de puncte, pragul minim fiind de 50 de puncte, obținând astfel un punctaj ce face eligibil acest proiect pentru implementare. ”Vorbim despre cel mai important proiect pe fonduri europene depus vreodată de Consiliul Județean Mehedinți. Am avut luni vizita în teren de la A.D.R. Sud-Vest Oltenia, iar în urma acestei vizite, vineri, ni s-a comunicat faptul că proiectul nostru are 66 de puncte, pragul minim era de 50 de puncte, ca urmare, proiectul nostru este eligibil, motiv pentru care, sper ca în câteva săptămâni să semnăm și contractul de finanțare!” a declarat Preşedintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

3 Comments

  • Alexandru Moleanu spune:

    Pe cand si drumul spre Husnicioara ,care s-a prabusit in Petrele Rosii ? Nu mai vorbim de interesul cetatenilor dar ,insasi utilitarele trebuie sa faca un ocol de peste 40 de km prin Prunisor ,pentru a ajunge la Husnicioara sau in satele Celnata , Marman sau Opranesti ( ultimul aflat la 10 km de resedinta judetului ).

  • Nu suma este importanta, conteaza cati kilometri de sosea asfaltata faci cu ei. Pun pariu ca mehedintenii vor avea maxim 30 km se sosea asfaltata sau 100 km covor asfaltat care sa va face praf in fiecare an.

  • Dancau Corneliu spune:

    E bine, dar as fi vrut sa se faca un proiect de reabilitare cu fonduri europene a policlinicii din Alunis, construita in 1965 si unde CJ mai are parte din proprietate.La fel si cu partea nereabilitata a spitalului judetean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *