Publicitate

Aladin Georgescu: „Pentru fiecare cetățean al județului nostru, Mehedințiul trebuie să fie acasă!”

Președintele Consiliului Judeţean Mehedinți, Aladin Georgescu, a apăsat accelerația de dezvoltare a judeţului pe care îl conduce. După ce anul trecut, în timpul campaniilor electorale, a fost acuzat de unii cârcotași că proiectele de dezvoltare sunt realizate doar în perioada electorală pentru a strânge voturi, se pare că președintele Consiliului Judeţean ține morțiș să le dea peste nas acestora, reușind atragerea în județ a multor zeci de milioane de euro.

,, După cum bine știți, lucrăm intens la infrastructura județului Mehedinți, fiind aproape de a semna un proiect de asfaltare în valoare de 48 de milioane de euro. De asemenea ne dorim ca în viitorul apropiat toți cetățenii județului să beneficieze de rețeaua de apă și canalizare. Pentru că suntem conștienți de faptul că în Mehedinți, principala problemă este aceea a locurilor de muncă, am întreprins mai multe întâlniri atât cu partenerii externi ai României, cât și cu investitori români, pentru a reuși creăm locuri de muncă în județul nostru.

Sprijinul pe care îl acordăm fermierilor este de asemenea unul dintre lucrurile bune ce trebuiesc continuate în perioada următoare pentru a putea avea o dezvoltare sustenabilă a Mehedințiului. Un alt aspect spre care Consiliul Județean îşi va îndrepta atenția și energia, este turismul. Avem unul din cele mai frumoase județe din țară şi consider că această ramură a dezvoltării economice trebuie să se dezvolte cât mai rapid. Toate aceste proiecte ale noastre, îmbinate cu realizările guvernului Sorin Grindeanu, pot ajuta cetățenii judeţului nostru, să ducă o viață mai bună, iar pentru fiecare cetățean din județul nostru, Mehedințiul trebuie să fie acasă!” a declarat Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu!

Ne punem și noi speranțele că, odată cu această simbioză dintre administrația publică locală și cea centrală, lucrurile pot avea un făgaș normal, iar Mehedințiul nostru drag se va bucura de măreția pe care o merită!

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *