Publicitate

Liviu Dragnea împărtășește sentimentele trăite de milioane de români, în aceste zile: ,,NU IL SUSTIN!”


Liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, mesaj necruțător pentru Ministrul Justiției, Tudorel Toader: „Sunt nemulțumit de raportul lui Tudorel Toader! Nu îl susțin!”

Acesta s-a aliniat milioanelor de români ce şi-au exprimat în toate canalele de comunicare, nemulțumirea privind deznodământul conferinței de presă, susținută ieri de Ministrul Justiției.

”Nu! Eu am spus de multe ori în toate aparițiile mele publice că voi susține decizia ministrului dacă era argumentată. Din păcate, nu a fost argumentată. Ori era o argumentație care ne spunea tuturor de ce trebuie ținuți în funcție, ori era un raport prin care ne explica de ce trebuie revocați din funcție.

Am o nemulțumire. Mă interesează prea puțin dacă rămân cei doi procurori în funcție, dar nu mi s-a părut un raport justificat.

Ieri am fost foarte dezamăgit. Nu am vrut să ies până astăzi. O fi avut întâlniri, nu o fi avut, nu știu”, a declarat astăzi Liviu Dragnea.

Se pare că şi la Kiseleff, s-a resimțit ieri aceeași mâhnire şi indignare a tuturor persoanele ce îşi doreau o justiție cu adevărat independentă şi finalizarea epocii sistemului securist creat de Băsescu Traian.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook47Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *