Publicitate

Aladin Georgescu salută realizarea unui drum expres între Craiova și Pitești!

Premierul României în vizită la Craiova!

Veşti foarte bune pentru olteni!

Premierul Sorin Grindeanu a vizitat ieri, 7 aprilie, fabrica Ford România din Craiova, în vederea extinderii companiei, intensificarea investițiilor, dar şi crearea de noi locuri de muncă.

“Am ținut să vin la Craiova pentru a saluta ceea ce de fapt se va întâmpla în perioada următoare, și anume extinderea companiei în Craiova prin angajarea a aproape o mie de persoane, ceea ce înseamnă foarte mult, tocmai pentru a da un semnal de încurajare. E foarte important pentru noi ca marile companii mondiale să găsească în țara noastră un mediu atractiv, să putem să venim în întâmpinare, astfel încât afacerile pe care le-au deschis, așa cum e cazul Fordului la Craiova, într-un mediu proprice să se poată dezvolta iar acest mediu l-au găsit. Încă o mie de oameni, dacă vorbim direct de companie, și mulți alții pentru suplierii care vor da subansamble pentru Craiova. Înțeleg că în această toamnă se va intra pe linie de producție a unui nou autovehicul, ăsta e un lucru bun. Am discutat ceea ce am discutat în ultimele zile aproape peste tot pe unde am fost, despre infrastructură și despre problema pe care o are Craiova legată de infrastructură”, a declarat Sorin Grindeanu.

Premierul a fost însoțit şi de Vicepreședintele Senatului, Claudiu Manda, care a apreciat deciziile luate de Guvern și de conducerea Ford România, reprezentând veşti foarte bune pentru olteni.

“Astăzi, împreună cu președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, primarul interimar al Craiovei, Mihail Genoiu, l-am însoțit pe premierul României, Sorin Grindeanu, la vizita efectuată la Ford România.

A fost o vizită benefică pentru noi toți. Mai mult, vestea intensificării investițiilor la Craiova și crearea a 1.000 de locuri de muncă este una foarte bună pentru economia locală, pentru craioveni, pentru doljeni. A venit o veste bună și de la premierul României pentru Oltenia. Am trecut în sfârșit de la vorbe la fapte! Vom avea un drum expres de mare viteză cu regim de autostradă, pe care și l-au dorit foarte mult atât cei de la Ford România împreună cu alți investitori, dar și toți oltenii!” a precizat Claudiu Manda.

Astfel, în urma deciziei luate de Premierul României, în curând oltenii se vor bucura de un drum de mare viteză, ce va rezolva problema infrastructurii rutiere. O veste foarte bună, mult aşteptată de reprezentanții Ford România, dar şi de ceilalți investitori.

La fel ca liderii organizațiilor social-democrate din județele Olteniei, susțin necesitatea realizării unui drum expres de mare viteză, și nu o autostradă, datorită rapidității executării construcției, cât și a costurilor reduse. Acest drum expres de mare viteză cu regim de autostrada, care va tranzita județele Olteniei, va rezolva problema infrastructurii rutiere din această zonă a țării.” a declarat și Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *