Publicitate

TSD Mehedinți – din inimă, pentru oameni!

Zâmbete, emoții și multă fericire, astăzi, în Comuna Șimian. Organizaţia de Tineret a Partidului Social Democrat, Mehedinți, a desfăşurat astăzi o acţiune caritabilă constând în distribuirea unor pachete cu produse alimentare unor familii nevoiaşe din localitatea Şimian. Apropierea de Sărbătoarea Paştelui, dar şi interesul constant al tineretului social-democrat pentru persoanele cu diverse probleme sociale, au stat la baza iniţieirii acestei acţiuni caritabile, acţiune care s-a bucurat de tot sprijinul preşedintelui PSD Mehedinţi, Aladin Georgescu, a domnului deputat, Constantin Trușcă, precum și a primarului interimar al comunei Șimian, Gioară Vasile.

,, Ca în fiecare an, tineretul social democrat din Mehedinți, organizează în preajma Sărbătorilor Pascale, și nu numai, acțiuni prin care încercăm să le oferim un moment de fericire oamenilor cu o situație financiară precară și, totodată, prin aceste acțiuni, încercăm să transmitem mesaje de solidaritate cu ceilalți concetățeni, pentru că este foarte important ca toți cei care putem ajuta, să o și facem, fiecare cum, și cât poate. Aceste acțiuni vor continua și în perioada următoare deoarece oamenii aceștia chiar au nevoie să le fim alături.” a declarat președintele TSD Mehedinți, Bogdan Simcea.

,, Comuna Șimian este un loc special pentru mine, un motiv în plus pentru a simți toate aceste sentimente frumoase, lângă aceste persoane deosebite. Bucuria și speranța din ochii lor ne dau sentimentul că trebuie să privim în viitor cu speranța că va fi mai bine. Avem cu toți ce învăța din experiențele acestor oameni nevoiași și mai ales, din sinceritatea și puritatea ochilor acestor copii minunați. Avem nevoie de cât mai multe acțiuni caritabile, solidaritatea și unitatea unei generații poate produce schimbarea de care se vorbește atât de des și pe care o așteptăm cu toții.” a declarat și președintele TSD Drobeta Turnu-Severin, Alexandru Cojocaru.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook155Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *