Publicitate

http://vaperul.ml

VAPATUL – Pasiunea ce combate fumatul!

Se poate vedea foarte ușor cum vapatul devine o pasiune pentru tot mai mulți tineri și nu numai. Pe lângă faptul că este o pasiune, ajută foarte mulți oameni să renunțe la fumat, desigur, pe cei care chiar își doresc asta, iar pentru cei care încă fumează și aleg să și vapeze, ajută foarte mult la reducerea numărului de țigarete consumate zilnic.

Vapatul este rezultatul fenomenului de încălzire (până în stadiul de clocotire) al lichidului conceput special pentru vapat, în urma încălzirii, lichidul se transformă în abur (vapori) ce sunt inhalați de către cel care acționează aparatul (țigară electronică / mod). Multe persoane nu știu prea multe până acum despre vapat, iar foarte mulți trăiesc cu impresia ca este mult mai nociv decât fumatul, lucru total greșit, de îndată ce foarte multe statistici și teste aspre arată că vapatul este mai sănătos decât fumatul cu 95%, fiind chiar recomandat de medici din străinătate drept soluție de a renunța la fumat, fenomenul începând chiar din UK și fiind ulterior promovat și acceptat și în SUA.

Lichidele de vapat au în compoziție PG (Propylene glycol) – are ca rol definirea aromei din lichid, dar și diluarea VG-ului (Glicerina vegetală) ce are o vâscozitate mult mai mare și emană mai mulți aburi, iar cel mai important ingredient este aroma alimentară, având compoziție 90% similară cu aromele folosite pentru prăjituri, diferența dintre ele fiind făcută de faptul că lichidele de vapat se pot administra doar prin inhalare, altfel fiind toxice.

Chiar dacă în Drobeta Turnu-Severin, vapatul nu este foarte des întâlnit de cetățeni și nici practicat, există tineri devotați precum Tomiță Raul; vapază de mult timp, îi place să facă asta, recomandă multor oameni să încerce cel puțin, astfel vor putea vedea diferența dintre fumat și vapat, dar și efectele benefice. Cea mai bună modalitate de a promova vapatul și produsele ce merită încercate, atat local cât și în restul României, este prin intermediul internetului, astfel a realizat un site dedicat în totalitate vapatului, site-ul se numește http://vaperul.ml și îl puteți accesa dacă doriți să aflați noutăți din domeniu, păreri despre dispozitive de vapat și lichide folosite sau chiar să puneți întrebari la care veți primi raspuns sincer și detaliat. O altă latură a site-ului este pagina de facebook, fb.com/vaperul.ml unde vă puteți abona pentru a primi cele mai noi articole și clipuri din domeniu.

Raul a avut și are colaborări cu firme importante din domeniu, precum Jwell, Volatil, ToB și alte nume importante ce urmează să apară. Face asta din plăcere în primul rând, în al doilea rând pentru a-i ajuta pe cei ce sunt la început de drum și nu numai, iar în ansamblu să prezinte „publicului” din Romania ce merită încercat și ce așteptări să aibă cei care vor cumpăra ceea ce a testat el.

Sperăm ca prin devotamentul lui să atragă atenția și potențialilor investitori din domeniu ce ar putea deschide un vape shop (magazin cu dispozitive/accesorii/lichide de vapat) și în Drobeta Turnu-Severin pentru cei pasionați pentru că există, chiar dacă nu se văd prea des, iar singura lor posibilitate de a achiziționa produse de calitate este de pe internet, magazinele existente din oraș nefiind pe placul vaperilor deoarece nu sunt 100% din domeniu, prețurile fiind prea mari față de cele de pe internet, iar calitatea nu este nici măcar pe aproape – o spun vaperii din oraș.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *