Publicitate

Aladin Georgescu sprijină promovarea națională și internațională a județului Mehedinți prin sport!

Drobeta Turnu-Severin este gazda celei de-a VI-a ediții a Festivalului Internațional de Şah pentru amatori, VALURILE DUNARII, organizat în perioada 28.04.2017-01.05.2017. Consiliul Județean Mehedinți şi Consiliul Local Drobeta Turnu-Severin sprijină desfăşurarea acestei competiții, la care vor participa, în aceste zile, şahişti pasionați, şi în devenire, din 10 țări.

„M-am bucurat să fiu prezent astăzi, câteva zeci de minute, alături de participanții la Festivalul Internațional de Şah VALURILE DUNĂRII, unul din cele mai puternice turnee de șah din România. Am salutat prezența reprezentanților din țările participante și mă simt onorat de faptul că instituția pe care o conduc a reușit să sprijine organizarea acestei importante competiții. Sunt prezenți la Drobeta Turnu-Severin, în aceste zile, șahiști pasionați, și în devenire, din 10 țări. Acest lucru nu face decât să aducă o imagine foarte bună pentru județul Mehedinți, iar noi, ca administrație locală, avem datoria să încurajăm astfel de manifestări care ne pot promova pe plan național și internațional. Ca președinte al Consiliului Județean Mehedinți am sprijinit sportul și știu că în Drobeta Turnu-Severin, și nu numai, șahul este foarte iubit, de la cei mici la cei mari, astfel că ei merită să fie ajutați în practicarea acestui sport al minții.” a declarat Aladin Georgescu, preşedintele Consiliului Județean Mehedinți. Festivalul se va desfăşura în cadrul hotelui Continental şi cuprinde trei concursuri de şah clasic: Cupa 2000, Cupa 1800 si Cupa 1600.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook25Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *