Publicitate

Comitetul Executiv Național al Tineretului Social Democrat, pentru prima dată organizat în Mehedinți – Aladin Gorgescu: ,,În permanență i-am sprijinit, iar tinerii, la rândul lor, mi-au fost alături!”

Gabriel Petrea, Președintele TSD : “Avem nevoie de o viziune pe termen lung care să integreze toate clasele sociale și să răspundă tuturor problemelor”

În perioada 12 – 14 mai, membrii organizației Tinerilor Social Democrați (TSD) din toată țara s-au reunit în cadrul Comitetului Executiv Național la Mehedinți. Tinerii au discutat despre școlile politice din perioada următoare, precum și despre sesiunile de formare a membrilor TSD în domenii precum : educație, muncă, antreprenoriat, egalitate de șanse, mediu și energie.

“Câștigăm încrederea tinerilor doar prin faptele noastre. Îmi doresc să privim spre viitor și prin proiectele TSD să pregătim tinerii pentru provocările de mâine. Trebuie să fim conștienți că societatea evoluează, iar generația tânără trebuie să dobândească cunoștiințele necesare pentru meseriile viitorului. Cred că în acest moment, noi avem nevoie de o viziune pe termen lung care să integreze toate clasele sociale și să răspundă tuturor problemelor. Astăzi, cel mai important proiect al nostru este Programul de guvernare 2017-2020 și suntem responsabili de implementarea lui în întregime, în zona de tineret. Prin prezența membrilor noștri în Parlament, administrația centrală și locală, sunt convins că vom reuși să punem în aplicare tot pachetul de măsuri care vin în sprijinul tinerilor și oferă un cadru real de dezvoltare economică și socială. Vreau să mulțumesc organizației PSD Mehedinți pentru găzduirea Comitetului Executiv Național unde am stabilit, împreună cu toți președinții județeni, viitoarele proiecte. “a transmis Gabriel Petrea, Președintele TSD

“Am dorit să fiu alături de Tinerii Social Democrați pentru a întări ideea că seniorii partidului conlucrează cu tinerii, sunt alături de ei și îi ajută să se dezvolte atât pe plan politic, cât și personal. Implicarea mea în organizația de tineret este bine cunoscută. În permanență i-am sprijinit, iar tinerii, la rândul lor, mi-au fost alături. Rezultatele pe care PSD Mehedinți le-a obținut în campaniile electorale din 2014 și 2016 se datorează în mare parte și muncii pe care a depus-o, în ansamblu, organizația de tineret. Mulțumesc tuturor celor care ne-au onorat cu prezența și sper că Tinerii Social Democrați vor duce în zonele din care provin experiențele acumulate în aceste zile, alături de farmecul Dunării în zona Cazanelor.“ a declarat domnul Aladin Georgescu, Președintele PSD Mehedinți.

Următorul eveniment al TSD se va desfășura în localitatea Dâmbovicioara, județul Argeș, unde vor participa peste 100 de fete la Școala Politică a Tinerelor Social Democrate.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook151Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *