Publicitate

Alexandru Cojocaru, presedinte TSD Drobeta Turnu Severin – CEX TSD : ,, Însă, nu putem uita că noi trebuie să fim principalii soldați în lupta cu adversarii politici, să fim mereu în prima linie să ne apărăm liderii partidului și doctrina social-democrată!”

,,Îmi doresc ca tinerii social-democrați prezenți în acest final de săptămână la Comitetul Executiv Național al Tineretului Social Democrat să fi rămas cu amintiri frumoase din județul nostru, și să revină în aceste locuri superbe. Vreau să le mulțumesc, pe această cale, pentru prezență și ne dorim ca în viitor, acest tip de evenimente sa mai fie organizate în Mehedinti. Îmi amintesc cu drag, cum în urmă cu 5 ani , când l-am cunoscut pe președintele TSD, Gabriel Petrea, la Liga Studenților, eram doar o echipă mare și frumoasă formată din tineri cu multe idealuri. Acum, visele noastre de atunci s-au împlinit, iar după 5 ani majoritatea tinerilor au crescut și acum sunt adevărați politicieni. Fie că vorbim despre domnul ministru, Gabriel Petrea, domnul ministru secretar de stat, Adrian Rândunică, domnul ministru secretar de stat, Alin Chirilă și de mulți alți colegi, deputați, senatori, europarlamentari și primari, putem spune că generația 2020 s-a devansat, acum putem vorbi de generația 2016 datorită domnului președinte Liviu Dragnea, care a sprijinit necondiționat organizația de tineret, aşa cum nu am mai văzut să o facă vreun lider social-democrat. De asemenea, la nivel județean, președintele PSD Mehedinti, Aladin Georgescu, a fost mereu alături de noi și am simțit mereu căldură și respect față de organizația noastră de tineret. Însă, nu putem uita că noi trebuie să fim principalii soldați în lupta cu adversarii politici, să fim mereu în prima linie să ne apărăm liderii partidului și doctrina social-democrată. Le multumesc tuturor colegilor din TSD Mehedinti pentru implicarea în organizarea acestui eveniment, tuturor tinerilor veniți din toate colțurile țării le multumesc pentru prezenta și sper că au plecat cu o părere bună despre frumusețile județului nostru și ospitalitatea mehedințenilor. Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc domnului președintele, Aladin Georgescu, domnului primar, Marius Screciu, domnilor deputați Constantin Trușcă și Vlad Bontea, domnului senator, Liviu Mazilu, precum și domnului secretar de stat, Alin Chirilă, oameni fără de care acest eveniment nu ar fi putut avea loc.” a declarat președintele TSD Drobeta Turnu-Severin, Alexandru Cojocaru.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook107Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *