Publicitate

http://DunareaInCazane.ro

DunareaInCazane.ro – Croaziere in Cazanele Dunarii / Pensiune / Servicii

DunareaIncazane.ro este un site lansat destul de curand, ceea ce ne bucura – vazand ca in judetul nostru turismul este prosper, promovat si mediatizat in domeniul online, iar turistii tanjesc dupa aceste locuri de vis.

Cei ce apeleaza la serviciile site-ului mai sus mentionat, beneficiaza de croaziere (plimbari cu barca) in Cazanele Dunarii pe un traseu complet la toate obiectivele turistice din zona. Preturile nu sunt foarte mari, in acest fel, chiar si romanii pot beneficia de distractie si lucruri noi la ei in tara.

La urma-urmei, noi trebuie sa fim primii cei care se pot bucura de frumusetea locurilor de la noi din tara, in special de la noi din judet, sa avem cu ce sa ne mandrim.

Revenind la croaziere, daca decideti sa mergeti la o plimbare pe Dunare cu barca, nu trebuie sa va faceti griji in cazul in care vreti sa ramaneti mai multe zile, aveti servicii complete, cazare la pensinea Aprilie, iar daca dispuneti de ambarcatiuni personale si intervin probleme, aveti service, gazduire si reconditionare. Tot ce este necesar in zona Eselnitei, aproape de Dunare, in inima naturii.

Traseul complet din croaziere este: Orsova -> Golful Orsovei -> Gratca -> (Pe malul Sarbesc) Tekija -> Tabula Traiana -> Cazane Mici -> Manastirea Mraconia -> Chipul lui Decebal -> Golful Mraconiei -> Golful Dubovei -> Cazane Mari -> Pestera Ponicova -> Grota Veterani, iar cei care vor ceva mai scurt in Cazanele Mici, pot alege ruta: Tabula Traiana -> Cazane Mici -> Manastirea Mraconia -> Chipul lui Decebal -> Golful Mraconiei -> Golful Dubovei -> Cazane Mari -> Pestera Ponicova -> Grota Veterani

Daca ati marcat Cazanele Dunarii ca urmatorul obiectiv turistic de vizitat, nu uitati sa va faceti rezervare pentru plimbari, eventual pentru cazare..si cel mai important, nu uitati sa va distrati si sa ne aratati si noua cum a fost!

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *