Publicitate

Comuna Malovăț va îmbrăca straie de sărbătoare în acest week-end!

                                                                                                                                                                                                            Duminică, 21 mai 2017, în județul Mehedinți este sărbătorită nedeea satului Malovăț, de Sărbătoarea Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena. La eveniment sunt aşteptati toți cetățenii județului, fiind întâmpinați cu un program extraordinar de manifestări folclorice . Astfel, atmosfera va fi întreținută de Orchestra Ansamblului Danubius alături de care vor cânta mulți artişti mehedințeni, și nu numai. Evenimentul va fi organizat de Primăria Comunei Malovat, cu sprijinul Consiliului Județean Mehedinți.

,, Cred că am reușit, într-o perioadă destul de scurtă de timp, împreună cu aparatul tehnic al Primăriei, cu sprijinul Consiliului Local Malovăţ precum și cu sprijinul Consiliului Județean Mehedinți, să nu dezamăgim încrederea pe care cetățenii comunei ne-au arătat-o în perioada alegerilor de acum aproximativ un an. Îmi doresc ca, în continuare, să reușim implementarea măsurilor menite să îmbunătățească viața cetățenilor comunei Malovăț. Doresc să invit locuitorii comunei Malovat, precum și pe ceilalți cetățeni ai județului nostru, la un eveniment frumos care să ne bucure și să ne deconecteze de activităţile cotidiene” a declarat primarul comunei Malovăț, Ion Michescu.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook346Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *