Publicitate

Veste extraordinară pentru locuitorii comunei Șimian! Constantin Trușcă: „Ma întorc acasă! „

Se pare că actualul deputat de Mehedinți, Constantin Trușcă, a ales să renunțe la locul cald din Parlamentul României, pentru a lupta în continuare pentru localitatea de suflet a acestuia . Acest gest este surprinzător și de-a dreptul admirabil, pentru că știm cu toții cât de importantă este poziția de deputat în Parlamentul României și cât de mare este bătalia pentru a ocupa această funcție. Iată că, mai sunt și oameni pentru care iubirea pentru concetățeni este mai importantă decât o poziție politică și socială, mult mai importantă chiar si decât aceea de primar.

,, În urma sutelor de mesaje primite din partea cetățenilor Comunei Șimian, am luat decizia să candidez pentru un nou mandat de primar. Nu pot descrie în cuvinte lucrurile pe care le-am simțit în ultima perioadă, nu pot să exprim sentimentele pe care le-am trăit atunci când majoritatea locuitorilor comunei Șimian își exprimau dorința de a mă întoarce la conducerea localități noastre și pentru asta vă mulțumesc. Pentru voi, dragii mei locuitori ai comunei Șimian, mă întorc acasă. Mă întorc însă cu o experiență în plus, mă întorc cu o dorință și mai mare de a continua dezvoltarea comunei noastre, mă întorc cu forțe proaspete și cu proiecte noi pentru Șimian. Stimez și apreciez toți mehedințenii, însă comuna Șimian este foarte importantă pentru mine, din acest motiv și după ce am citit toate mesajele de prețuire din partea dumneavoastră, o să candidez din nou la funcția de primar al comunei Șimian.” a declarat Constantin Trușcă pentru echipa Buna Ziua Mehedinti.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *