Publicitate

Zi de mare sărbătoare, Duminică 4 Iunie, în satul Roșiori, Comuna Vânători, Dan Percea: ,,Eu ma tin de cuvant!”

Așa cum a promis în campania electorală, Dan Percea, primarul comunei Vânători, va organiza cu sprijinul Consiliului Local Vânători și al Consiliului Județean Mehedinți, nedeea satului Roșiori. Invitați de seamă vor asigura voia bună și distracția care vor fi principale caracteristici ale acestei zile speciale.

,, Așa cum am promis în campania electorală, duminică, 4 Iunie, îi aștept toți locuitorii comunei Vânători, dar și pe ceilalți locuitori ai județului nostru, pentru a sărbători împreună nedeea satului Roșiori. Avem invitați de seamă, pe doamna Sanda Argint, pe doamnele Oana și Ghiorghita Casapu, pe Dana Pătuleanu și formația sa, și nu în ultimul rând, pe domnul Adi Mitroi, aceștia promițând un spectacol folcloric extraordinar. Vreau să mulțumesc, încă o dată, locuitorilor comunei Vânători, pentru alegerea mea ca primar în urmă cu un an și îi asigur că, toate proiectele pe care le-am discutat în campania electorală și toate doleanțele lor vor fi literă de lege în activitatea pe care o desfășor în cadrul primăriei ” a declarat primarul comunei Vânători, Dan Percea.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook198Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *