Publicitate

După semnarea mega-contractului pentru infrastructura rutieră mehedințeană, Aladin Georgescu a afirmat faptul că „toți factorii de decizie, atât naționali, cât și locali, conlucrează pentru dezvoltarea rapidă a județului Mehedinți!”

213.792.063,66 lei ( 48.260.059,52 EURO ) este suma atrasă de către Consiliul Județean Mehedinți. Aproximativ 112 km de drumuri județene fac parte din acest mega-proiect de infrastructură, iar numărul persoanelor care vor beneficia de această investiție este foarte mare.

,, Acest proiect este unul din cele mai importante obligații ale mele, asumate în fața cetățenilor județului Mehedinți iar pentru realizarea acestui obiectiv de interes județean ridicat vreau să mulțumesc atât guvernului României, cât şi echipei din cadrul Consiliului Judeţean care si-a adus aportul pentru ca acest proiect să poată fi implementat! De asemenea, privesc cu optimism spre viitor, unde așteptăm aceeași deschidere din partea tuturor factorilor de decizie de la nivel național pentru ca împreună să contribuim la îmbunătățirea calității vieții mehedințenilor. Așa cum am spus-o de mai multe ori, atunci când există o relație bună, constructivă, între factorii de decizie de la nivel local, cu factorii de decizie de la nivel național, se poate ajunge la o dezvoltare rapidă a comunităților pe care le reprezentăm. Nu o să uit nici o secundă încrederea care mi-a fost acordata de locuitorii județului pe care îl conduc și îi asigur că și de acum înainte voi conlucra cu toți cei care pot contribui pentru ca județul Mehedinți să beneficieze de infrastructură la standarde decente și nu numai. Pentru Mehedinți, pentru mehedințeni, urmează o perioadă în care vor simți importanța unei bune colaborări între administrația publică locală și centrală.,, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu!

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *