Publicitate

Comunicat de presă – PSD Mehedinți, susține moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu!

Partidul Social Democrat Mehedinți

Parlamentarii organizației PSD Mehedinți, în unanimitate, vor respecta decizia Comitetului Executiv Național din data de 15 iunie 2017 de a retrage susținerea politică pentru Guvernul Grindeanu. Prin urmare, vor vota în favoarea moțiunii de cenzură.
S-a ajuns în această situație datorită faptului că domnul Sorin Grindeanu, astăzi fost membru al Partidului Social Democrat, a refuzat orice fel de dialog cu structura decizională. În plus față de aceasta, nu a argumentat întârzierile măsurilor prevăzute în Programul de Guvernare, atât cele care aveau termen de implementare în iunie 2017, cât și pe cele care trebuiau începute în primul trimestru al acestui an cu termen de finalizare în 2018 sau 2020. Urmărirea obiectivelor asumate de către PSD a avut un curs permanent, iar evaluarea la 6 luni de la începerea mandatului era un aspect cunoscut de toti miniștrii Guvernului Grindeanu. Moțiunea de cenzura împotriva Guvernului Grindeanu vine ca urmare a faptului că am fost mandatați prin vot de către cetățenii județului Mehedinți, implicit ai României, să implementăm un Program de Guvernare propus în campania electorală, iar orice abatere majoră de la această linie este obligatoriu a fi sancționată drastic. Îi asigurăm pe cei care ne-au acordat încrederea ca vom parcurge în cel mai scurt timp posibil procedurile legale și constituționale de schimbare a primului-ministru și de numire a unui guvern funcțional.
Considerăm că aceasta este o stare de normalitate și democratică a unui partid care a câștigat alegerile, pe baza unui program de guvernare, nicidecum a unui nume de premier.
Președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, îi asigura pe toți cetățenii județului, că aceasta este o problemă temporară care se va rezolva cât mai curând, iar programul de guvernare al PSD va reintra pe un făgaș normal.

Biroul de presă
17 iunie 2017

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0