Publicitate

Mihai Tudose, discurs impresionant în Parlamentul României!

Premierul desemnat Mihai Tudose a cerut joi, 29 iunie 2017, votul de încredere al Parlamentului pentru guvernul pe care îl va conduce. Mihai Tudose a susţinut în discursul său că scopul guvernării nu este puterea în sine, ci folosirea ei în beneficiul oamenilor.

„Partidul care și-a asumat guvernarea și programul de guvernare, PSD, împreună cu partenerul său de coaliție, ALDE, au dreptul la legitimitatea de a controla săptămânal, lunar sau de câte ori consideră necesar ritmul de implementare a programului de guvernare. Să nu uităm că acest scop al guvernării nu este puterea în sine, ci folosirea ei în beneficiul oamenilor, o bunăstare stabilă, durabilă, pe termen lung, dar începând de mâine. De aceea, Guvernul pe care vi-l prezint astăzi este obligat să existe doar pentru asta. Nu există o altă rațiune pentru care acest Guvern este astăzi aici, iar dacă ar exista alta nu aș fi eu astăzi aici”, a afirmat Mihai Tudose.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *