Publicitate

MIHAI TUDOSE, PRIM-MINISTRUL DE CARE ROMÂNIA AVEA NEVOIE ! – ,, DACĂ ÎN FIECARE ZI TREBUIE SĂ VENIM NOI PESTE DUMNEAVOASTRĂ, ESTE ÎN REGULĂ!

Odată cu numirea în funcție a domnului Mihai Tudose, propaganda a luat foc. Televiziunile și rețelele de socializare au fost inundate de știri negative despre premierul desemnat al României. Atacuri mizerabile , informații false și multe, multe fake-NEWS-uri au fost rostogolite în spaţiul public, unde s-a dorit decredibilizarea lui Mihai Tudose. După doar două săptămâni de activitate, se pare că acesta se descurcă foarte bine în fruntea guvernului României, lucrurile începând sa se mişte destul de alert spre bine. Promoteristele, jurnaliștii isterici si săgețile propagandei care prevesteau un mare eșec al actualului guvern, și-au luat o mare….țeapă . Mihai Tudose arată multă determinare, calități de lider și, în primul rând, se pare că este dispus la mult efort pentru a reuși să conducă un guvern în care milioane de români și-au pus toate speranțele, poate că în mâinile lui, în mâinile coaliției de guvernământ stă ultima șansă a României să își revină din coma indusă de diferiți factori interni sau externi.

Echipa Buna Ziua Mehedinți salută comportamentul primului ministru al României, devotamentul pe care îl arată pentru țara sa si mai ales dorința ca acest cabinet, condus de Mihai Tudose, să rămână în cartea de istorie a frumoasei noastre țări ca punct 0 de dezvoltare şi de creare a unei națiuni cu adevărat puternice si respectate.
Lătrăii de serviciu o să înceapă iar cu jigodisme ieftine si o să ne acuze că facem ode, că suntem partizani. Însă noi nu suntem slugi plătite, nu suntem niște oi manipulate si nu ne vindem ţara pentru un gram de sare de baie. Vă vom reda câteva citate din ședința de guvern de astăzi, citate ce ne-au făcut să scriem acest articol.
Români frumoși , citiți și spuneți-ne dacă acesta nu este un comportament de lider adevărat, de un prim-ministru de care România avea nevoie:

„Am să o rog pe doamna ministru Carmen Daniela Dan să ne prezinte succint informarea privind necesarul pe linie de intervenție rapidă SMURD, servicii speciale și tot ce am vorbit săptămâna trecută.”, a început ministrul Tudose ședința de Guvern.
După prezentarea susținută de Carmen Dan, Mihai Tudose a subliniat: „Totalul ar fi de 400 de milioane de euro. Dar pentru etapa I, dl ministru de Finanțe, la rectificare vreau banii ăștia. Nu e cu da sau nu. Da?”
„La Educație, dl ministru Pop, credeți că este vreo șansă să fie primul guvern, în ultimii 10 ani sau câți or fi, care să mai aibă pe 15 septembrie vreun scandal al manualelor?”, a continuat Mihai Tudose
„Au fost două informații de presă. Una cu privire la epidemii în Harghita. Am comunicat public cu privire la acest lucru. DSP de acolo are vaccin în stoc până la sfârșitul lunii iulie. O altă informație în județul Dolj. Și în județul Dolj există vaccin. Nu știu care este motivul pentru care dna doctor nu a solicitat vaccin suplimentar, dacă avea nevoie. Am dispus verificarea tuturor informațiilor apărute și vom sancționa vinovații. În ceea ce privește achiziționarea de vaccin, începând de săptămâna viitoare vaccinurile vor fi livrate direct spre deosebire de alte perioade. (…) Pentru Institutul Cantacuzino am început deja discuția cu dl ministru al Cercetării. Încercăm să găsim o soluție de a schimba hotărârea de guvern și o să prezentăm acest lucru pentru a operaționaliza Institutul Cantacuzino”, a declarat Florian Bodog.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook162Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *