Publicitate

Diavolul exista!!! Soros #rezista !!!

 

Nu va lasati inselati de propaganda sorosista care ridiculizeaza toate avertizmentele aparute in presa nesponsorizata din fondurile lui Soros !!!!

Soros EXISTA si este un personaj cu adevarat malefic care actioneaza indirect, prin intermediari foarte bine platiti, in toate colturile lumii.

Soros este vinovat pentru tot dezastrul provocat de „Primavara araba” si de Maidanul din Ucraina. Este vinovat si pentru o parte din nenorocirile care se intampla acum in Siria si pentru valul de emigranti care au luat cu asalt Europa.

Nu este isterie, nu suntem sociopati. Suntem doar niste romani liberi care avem curajul sa spunem adevarul. Soros NU este vinovatul de serviciu, NU este un tap ispasitor cum il prezinta Cartarescu. Oamenii lui foarte bine platiti urmeaza tot felul de scenarii care provoaca dezordine in scopul clar de a pune mana pe putere in cat mai multe tari.

Da, Soros poate nu a auzit de Dragnea dar de Romania sigur sigur a auzit. Si atacul concertat este la presedintele PSD (indiferent cum s-ar numi acest presedinte) , partidul care il incurca pe acest DISTRUGATOR de TARI si POPOARE sa puna mana pe TOATA puterea in Romania. O parte din putere o are prin Johannis si Kovesi.

In acest moment pe presedintele acestui partid in cheama Dragnea, dar acum cativa ani presedinte PSD era Ponta. Si sa va aduc aminte si ce a patit dl Adrian Nastase? 
Indiferent cum il va chema pe presedintele PSD, Sorors, (MONSTRUL care vrea sa il demita chiar si pe presedintele SUA) il va vrea distrus, anihilat, eliminat pentru ca il incurca.

PSD este SINGURUL partid din Romania care se mai poate OPUNE. Si se poate opune doar pentru faptul ca este un partid mare si puternic. Asa ca MONSTRUL DISTRUGATOR de TARI si POPOARE vrea spargerea PSD in mai multe partide mai mici. NU uitati ce a facut soros in tarile arabe si in Ucraina. NU uitati de valul de emigranti care a navalit in Europa.  

Sursa: https://theodora0303.wordpress.com/2017/07/11/cea-mai-mare-inselatorie-a-diavolului-e-sa-te-faca-sa-crezi-ca-nu-exista-soros-exista/

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook196Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *