Publicitate

Alin Chirilă, ministrul secretar de stat care nu a uitat de unde a plecat – veste extraordinara pentru locuitorii cartierelor Dudașul Schelei, Schela Cladovei si Gura Văii!

În timp ce unii au făcut doar promisiuni deșarte, se pare că atunci când există voință și respect față de cetățenii pe care îi reprezinți, lucrurile se pot îndrepta spre direcția cea bună. Sătui de atâția ani de minciună și lipsiți de orice speranță, în urma tuturor promisiunilor și laudelor mai multor conducători ai administrației publice locale, se pare că a ieșit soarele (și in viitorul apropiat asfaltul ) și pe străzile locuitorilor celor trei cartiere ale municipiului Drobeta Turnu-Severin, lăsate într-un con de umbră de majoritatea ,, politicienilor” care s-au perindat pe la conducerea urbei mehedințene.

174 de proiecte – este numărul total al investițiilor care vor demara în județul Mehedinți prin Programul Național de Dezvoltare Locală, în valoare de peste 185 milioane de EURO, implementat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. PNDL reprezintă sursa principală de finanțare pentru infrastructură locală și are la bază principiul conform căruia în fiecare localitate din țară trebuie să existe un set minim de servicii publice.

Accesați link-ul următor pentru a vă informa despre investițiile din localitatea dumneavoastrăhttp://mdrap.ro/userfiles/ordine.xls

Alin Chirilă, ministru secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Administrației Publice și al Fondurilor Europene : ,,Am plăcerea să vă aduc spre informare că , după o perioadă îndelungată de timp în care locuitorii cartierelor Schela Cladovei, Dudașul Schelei și Gura Văii, cartiere aparținătoare municipiului Drobeta Turnu-Severin, nu au putut beneficia de condiții decente de trai, așteptarea lor a luat sfârșit. În urma aprobării investițiilor prin Programul Național de Dezvoltare Locală, se vor primi 3.414.388 lei pentru reabilitarea drumurilor din Gura Văii și, de asemenea, a fost alocată suma de 12.333.219 lei pentru reabilitarea drumurilor din Dudașul Schelei și Schela Cladovei. Aceste investiții care vor urma să se realizeze nu pot decât să mă bucure, deoarece cunosc faptul că locuitorii acestor cartiere au fost afectaţi în mod negativ de-a lungul timpului de starea precară a infrastructurii rutiere. Cunoscând foarte bine zona respectivă, sunt conștient de importanța realizării acestor investiții și de impactul pozitiv pe care îl va avea reabilitarea acestor drumuri asupra activităţii zilnice a locuitorilor acestor cartiere severinene. Am încredere in autoritățile locale din județul Mehedinti ca vor face tot ceea ce este necesar pentru a implementa toate aceste proiecte cu mult succes in folosul cetățenilor!”.

Programul funcționează ca un adevărat parteneriat între nivelul central și local al administrației publice: unitățile administrativ-teritoriale au făcut propuneri de proiecte în baza propriilor analize, pentru a acoperi nevoile locale de investiții, iar ministerul a realizat prioritizarea lor, după mecanismul stabilit în legislația aplicabilă. Este un parteneriat corect, transparent și în folosul cetățenilor întregii țări”, afirmă viceprim-ministrul Sevil Shhaideh, Ministrul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *