Publicitate

Mihai Tudose – prestație excelentă la întâlnirea cu Macron !

,,România este o țară care începe să conteze din ce în ce mai mult pe plan european, datorită rezultatelor bune confirmate de toate instituțiile abilitate. Am devenit un partener serios de discuții, iar faptul că președintele Franței a ales țara noastră pentru a face prima vizită într-un stat din Europa de Est nu este întâmplător.

Am spus mereu că nu există cetățeni europeni de mâna întâi și de mâna a doua și m-am bucurat să văd că președintele Macron este puternic ancorat în această idee a respingerii divizării dintre Est și Vest și a promovării unor politici europene inclusive la nivelul tuturor statelor membre. Este un om cu o viziune modernă, de care Europa avea nevoie în acest moment. L-am asigurat pe Emmanuel Macron că România este pregătită, mai ales în contextul preluării președinției UE în 2019, să contribuie substanțial la acest proiect politic comun, care să păstreze unitatea și să asigure respectarea și protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor noștri.” a postat Mihai Tudose pe pagina sa de facebook.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *