Publicitate

Liviu Dragnea își caută dreptatea la CEDO în dosarul politic ,,REFERENDUMUL”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, duminică, vorbind despre dosarul „Referendumul”, că o să meargă la CEDO.

Întrebat la Antena 3 ce se așteaptă să i se întâmple în cel de-al doilea dosar care îl vizează, Dragnea a răspuns: „Speranța mea nu moare niciodată. Serios. Ca și cu dosarul referendumului (…) Acum pot să merg la CEDO și o să merg la CEDO (…) Acum chiar că o să merg la CEDO, nu vreau să intru în detalii (…) Dar și ăstălalt și la referendum (…) până la urmă Ăl de Sus hotărăște, dar în condițiile în care te simți nevinovat, total nevinovat, n-ai cum să n-ai speranțe că până la urmă cineva va sparge gheața, cineva va sparge gheața și va spune ‘Oameni buni, nu mai merge, adică nu mai putem condamna oameni care sunt nevinovați'”.

Totodată, referindu-se la speculațiile privind existența unei relații între el și firma Tel Drum, Dragnea a spus: „Din 2004 se tot vorbește despre asta, articole, controale, anchete. N-au găsit nicio legătură, pentru că n-au ce să găsească (…) Asta e ca și cu hotelul pe care îl am în Brazilia (…) Am mai auzit pe cineva la o emisiune de seară, (…) spunea că am 500 de milioane de euro în Brazilia. E de râs, dar e și de plâns, pentru că mie îmi pare foarte rău că sunt oameni care suferă din cauza mea”.

Sursa: https://www.agerpres.ro/politica/2017/08/27/liviu-dragnea-despre-dosarul-referendumul-o-sa-merg-la-cedo-21-09-49

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook34Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *