Publicitate

Echipa Partidului Social Democrat Mehedinți scrie istorie – peste 230 milioane de EURO atrași în județul Mehedinți, anul acesta, sub administrația PSD – ALDE!

Peste 234.144.000 Euro, este suma colosală atrasă de județul Mehedinți, în primele luni ale anului 2017!

,, Este adevărat, sunt rezultate notabile și vreau să le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la atragerea acestor fonduri, destul de însemnate, care vor ajuta la dezvoltarea județului Mehedinți. Fără implicarea si munca susținută pentru cetățeni a primarilor județului nostru, fără dorința de a construi lucruri frumoase pentru comunitate, a celor care reprezintă județul, la București, fără sacrificii și, de asemenea, colaborare instituțională nimic din toate acestea nu se putea întâmpla. Este o victorie a unei întregi echipe, este o victorie a echipei PSD Mehedinți, este victoria tuturor mehedintenilor. Noi ne ținem de cuvânt și nu ne oprim AICI! “ a declarat Aladin Georgescu.
Administrația publică locală, condusă de președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a reușit să aducă în județul nostru, 2 proiecte deosebit de importante pentru infrastructura rutieră, investiții în alimentarea cu apă și canalizare, construirea sau modernizarea unor unități de învățământ precum și multe alte investiții în obiective de interes local și județean.
Se pare că, în sfârșit, județul nostru este respectat de administrația publică centrală,și acum, sub guvernarea PSD – ALDE, investițiile ating cote extrem de mari, fapt ce ne poate reda speranța că, deși suntem un județ mic, vom primi sprijin din partea celor de la Palatul Victoria, în scopul modernizării si dezvoltării județului.
De asemenea, ne bucură faptul că cea mai mare parte dintre promisiunile din campania electorală prind contur, iar cei care conduc acum destinele noastre nu au uitat de încrederea acordată de mehedințeni și, cel puțin până acum, au dovedit că duc o luptă la baionetă pentru a le reprezenta cât mai bine interesele și pentru a-și respecta promisiunile.
Suma care a revenit Mehedinţiului, prin programul PNDL 2, este una foarte mare, deoarece proiectele aprobate totalizează 848.938.820,29 lei, (185.884.000 Euro), bani care se vor concretiza în investiții în infrastructură rutieră, școli, grădinițe, creşe, alimentare cu apă și canalizare, precum și multe alte obiective de investiții.
,,De departe, locuitorii din Schela, Dudaşul Schelei şi Gura Văii au cele mai multe motive de bucurie,deoarece aici au fost alocați bani pentru asfaltarea străzilor, fapt care era o necesitate pentru locuitorii acestor cartiere ale Severinului. În total, în județ, vor fi finanțate 174 de obiective de investiții. Putem raporta acum, „misiune îndeplinită” căci, continuarea P.N.D.L. a fost o componentă importantă a programului de guvernare al PSD! Mulţumim pentru susţinere Guvernului României, domnului Liviu Dragnea, iniţiatorul acestui program şi nu în ultimul rând, mulţumim doamnei Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării Regionale!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.
De asemenea, 213.792.063,66 lei ( 48.260.059,52 EURO ) este suma atrasă de către Consiliul Județean Mehedinți prin care aproximativ 112 km de drumuri județene ce fac parte din acest mega-proiect de infrastructură vor fi reabilitați iar numărul persoanelor care vor beneficia de această investiție va fi foarte mare.
,, Acest proiect este unul din cele mai importante obligații ale mele, asumate în fața cetățenilor județului Mehedinți iar pentru realizarea acestui obiectiv de interes județean ridicat vreau să mulțumesc atât guvernului României, cât şi echipei din cadrul Consiliului Judeţean care și-a adus aportul pentru ca acest proiect să poată fi implementat! De asemenea, privesc cu optimism spre viitor, unde așteptăm aceeași deschidere din partea tuturor factorilor de decizie de la nivel național pentru ca împreună să contribuim la îmbunătățirea calității vieții mehedințenilor. Așa cum am spus-o de mai multe ori, atunci când există o relație bună, constructivă, între factorii de decizie de la nivel local, cu factorii de decizie de la nivel național, se poate ajunge la o dezvoltare rapidă a comunităților pe care le reprezentăm. Nu voi uita nici o secundă încrederea care mi-a fost acordata de locuitorii județului pe care îl conduc și îi asigur că și de acum înainte voi conlucra cu toți cei care pot contribui pentru ca județul Mehedinți să beneficieze de infrastructură la standarde decente, și nu numai. Pentru Mehedinți, pentru mehedințeni, urmează o perioadă în care vor simți importanța unei bune colaborări între administrația publică locală și ceacentrală.,, a declarat în continuare președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu!
De asemenea, sunt zvonuri că veștile bune pentru mehedințeni nu se opresc aici și buna colaborare dintre administrația publică locală și administrația publică centrală vor produce în continuare efecte pozitive în viața locuitorilor județului nostru. Așteptăm cu nerăbdare, ca după o lunga perioadă în care am fost abandonați de reprezentanții noștri de pe malurile Damboviței, lucrurile să intre pe un făgaș normal iar județul Mehedinți sa primească susținerea de care are nevoie pentru a se dezvolta, în consecință și viața mehedințenilor să se îmbunătățească.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *