Publicitate

Primarul Şimianului, Constantin Trușcă, dezminte minciunile unor aşa-zişi ,,jurnaliști” și confirmă unitatea din interiorul PSD Mehedinți.

,,Am observat că, în ultimele zile, niște agitatori de profesie, mai ales dintr-o anumită parte a presei, mor de grija PSD și încearcă să implice și numele meu in aceste mașinațiuni. Așa cum mă cunoașteți, prefer să mă ocup de administrație, nu de politică. Însă mă văd obligat să fac anumite precizari:
1. NU mi-am dat demisia din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din PSD Mehedinți, așa cum, în mod mincinos, s-a spus la postul de televiziune Tele2, al domnului Adrian Duicu. Dacă vreodată voi decide să fac acest lucru, îl voi comunica eu direct, fără să am nevoie de „purtători de cuvânt „!
2. În PSD, ca în orice alt partid politic, și chiar ca în orice familie, lucrurile sunt departe de a fi perfecte. Dar orice diferențe de opinie ar exista, acestea trebuie si vor fi rezolvate în interiorul partidului. Cei care încearcă să agite spiritele sunt, din păcate, doar niște oameni care nu înțeleg că fac parte din istoria PSD, nicidecum din prezentul acestei formațiuni. Și cu atât mai puțin din viitorul ei!” a declarat primarul comunei Simian, Constantin Trusca.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook119Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *