Publicitate

PSD Mehedinți – comunicat de presă împotriva ,,jurnaliștilor de ocazie” de la Tele2 Drobeta și împotriva mizeriilor și dezinformărilor pe care aceștia le propagă!

Comunicat de presă

Biroul Permanent Județean al PSD Mehedinți a decis în ședința de astăzi că dialogul cu postul de televiziune local Tele2 Drobeta să se realizeze doar prin intermediul comunicatelor de presă și al comunicării instituționale până când acest post de televiziune își va reconsidera poziția față de PSD Mehedinți, transmițând onest și documentat știrile.
Având în vedere recentele știri publicate de acest post, care au transmis informații false despre PSD Mehedinți și în egală măsură despre membrii săi, considerăm că noua politică editorială este lipsită de obiectivitate și de principii etice, astfel că, mehedințenii au fost supuși unui val de dezinformare.
Prețuim dialogul și parteneriatul cu reprezentații presei, dar nu putem admite astfel de derapaje care, în final, se constituie într-o gravă dezinformare.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *