Publicitate

 Fostul premier Dacian Cioloş a transmis, printr-un mesaj în contextul comemorării a doi ani de la tragedia din Clubul Colectiv, că vrea să revină în viața politică.

”Pentru alegerile viitoare cred că e cazul să ne încumetăm, IMPREUNĂ, să ne facem viața și guvernarea așa cum am tot cerut până acum altora să ne-o facă”, a transmis fostul premier. Replica realizatorului Antena 3, Mircea Badea, nu a întârziat să apară și a fost extremd e bine plasată.

”Domnul Cioloș își anunță revenirea azi pentru alegerile viitoare. (…) Domnia sa a ajuns la putere pe bază de tragedia Colectiv, ne-a spus chiar domnul președinte. Cumva are rost postarea lui Cioloș, că așa a ajuns el prim-ministru”, a spus Mircea Badea, luni, în pasa emisiunii Sinteza zilei cu În gura presei.

Fostul premier Dacian Cioloş afirmă într-o postare luni seară pe pagina sa de socializare că a sperat în timpul guvernării sale de un an că politicienii români se vor schimba, însă acum constată că „o parte dintre acei oameni politici care în octombrie 2015 au băgat capul în pământ încearcă azi să ne convingă că e o iluzie să speri că România poate fi guvernată altfel”.

”Nu am cum să uit contextul în care un guvern independent politic a fost instalat atunci. “Corupția ucide!” au strigat oamenii în stradă, pentru că așa arăta rezumatul unor decenii de furt nesancționat, cu rezultate grave. Corupție care a fost tolerată și întreținută chiar de cei care ar fi trebuit să promoveze morala în fruntea statului. În multe cazuri, tocmai liderii politici au bagatelizat condamnarea corupției încercând să ne facă să acceptăm ideea că derapajele sunt normale și că furtul de la stat nu e furt”, scria Cioloș în anunțul revenirii sale. Se pregătește de un nou eșec așa cum a fost și guvernarea tehnocrată.

Sursa:http://sokant.ro/badea-replica-zguduitoare-la-intrarea-lui-ciolos-in-politica/

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *