Publicitate

Răspunsul de 1000 de puncte al lui Liviu Dragnea, la protestele tfl-iștilor ordinari de la Sibiu – : ,, Facem spital nou ! „

Replica lui Dragnea la protestele din Sibiu: Facem spital nou!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat pentru agenția de presă news.ro, la scurt timp după întâlnirea de la hotelul Hilton, că Sibiul va avea spital nou.

Declarațiile vin în contextul în care atât Dragnea, cât și premierul Mihai Tudose, au fost așteptați cu proteste în fața sediului PSD din centrul Sibiului, aceștia schimbând programul oficial și întâlnindu-se cu liderii locali ai partidului în altă parte.

Liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat pentru sursa citată că au avut o discuţie ”foarte bună” cu directorul Spitalului Judeţean Sibiu.

”S-a decis ca Guvernul să facă un spital nou la Sibiu, există şi un teren”, a afirmat Liviu Dragnea.

Ideea noului spital a fost întărită și de premierul Mihai Tudose.

”Informaţiile care au venit că, cel puţin la UPU, este o clădire veche, clădire care, indiferent cât de bine o refaci şi o reutilezi, este tot o clădire veche, în care funcţionează spital de mult, cu nosocomiale care au intrat deja în pereţii clădirii. Am venit să vedem efectiv despre ce este vorba şi să propunem celor îndrituiţi, începând cu doamna prefect şi cu conducerea spitalului, dacă nu cumva este mai bună o soluţie alternativă – adică un spital nou – unde să fie toată lumea adunată, toate secţiile, funcţională, modernă, cu aparatură nouă”, a declarat premierul Mihai Tudose.

Acesta a afirmat că va fi vorba despre un spital judeţean care să înlocuiască spitalele actuale.

Cât privește protestele și vizita la sediul PSD, Dragnea a spus că programul s-a schimbat pe parcurs.

Sursa:http://www.turnulsfatului.ro/2017/11/01/replica-lui-dragnea-la-protestele-din-sibiu-facem-spital-nou/

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *