Publicitate

Stoparea alocării ajutorului social pentru persoanele apte de muncă- Legea lui Dragnea, cu ajutorul căreia își va distruge adversarii politici, și va închide gura tfl-iștilor !

Dragnea anunță o regândire a sistemului de ajutoare sociale: ‘Cei care pot munci să nu mai beneficieze de ajutoare’

Dragnea explica
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că legea ajutoarelor sociale a avut şi efecte nedorite, afirmând că în perioada următoare Guvernul şi Parlamentul trebuie să găsească cea mai bună formă a legii pentru ca oamenii care pot munci să nu mai beneficieze de ajutoare sociale.

„Din păcate, o idee generoasă care a fost lansată cu mulţi ani în urmă – legea ajutoarelor sociale – a avut şi efecte nedorite, în sensul că sunt mulţi cetăţeni români activi care pot munci şi care preferă să se mulţumească doar cu ajutoarele sociale, în condiţiile în care foarte multe companii din România spun că nu au forţă de muncă suficientă”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, potrivit MEDIAFAX.

Liviu Dragnea a afirmat că Parlamentul şi Guvernul trebui să găsească o variantă pentru ca oamenii care pot munci să nu mai primească ajutoare sociale.

„Aici, si Guvernul şi Parlamentul să ne gândim în perioada următoare care să fie cea mai bună formă pentru ca cei care într-adevăr au nevoie şi nu pot munci să fie ajutaţi, dar ceilalţi să nu mai poată să beneficieze de ajutoare sociale”, a spus Dragnea.

Sursa:http://www.stiripesurse.ro/dragnea-anunta-o-regandire-a-sistemului-de-ajutoare-sociale—cei-care-pot-munci-sa-nu-mai-beneficieze-de-ajutoare-_1229073.html

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *