Publicitate

Orban la căldurică, oile căpiate pnl-iste în stradă!

News

Moment jenant pentru Ludovic Orban după protestul de duminică

 Moment jenant pentru Ludovic Orban, președintele PNL. Acesta anunța ieri cu surle și trâmbițe că i-a îndemnat pe membrii și pe simpatizanții partidului să participe la protestele anunțate duminică seară împotriva modificărilor la legile justiției.

Sunt solidar cu protestele de stradă anunţate împotriva modificărilor PSD la legile justiţiei. Am îndemnat membrii şi simpatizanţii PNL să participe la aceste manifestaţii şi la orice acţiune de protest împotriva PSD. Ne vom bate pentru a împiedica adoptarea oricărei modificări care să permită controlul justiţiei de către PSD”, a scrie Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook.

Cum să spunem să nu rănim liberalii? Păi tocmai liderul partidului care spunea că e solidar a preferat să se ducă la o petrecere în familie la căldurică după ce și-a trimis simpatizanții în stradă în frig. Foarte urât. Cu alte cuvinte, Orban nu s-a sinchisit să iasă și el în stradă măcar cinci minute de prezență acolo. Marele conducător de oști a lipsit de pe câmpul de bătălie dar poate le-a cântat o baladă celor de la petrecerea din familie. ”Am un eveniment în familie și chiar nu puteam să lipsesc”, a spus Orban la Antena 3.

Cu toate acestea, ca și cum nu era destul, liderul PNL anunţă că şi liberalii vor organiza în următoarea perioadă manifestaţii pentru independenţa justiţiei, pentru stoparea involuţiei fiscale inițiate de PSD, pentru scoaterea învăţământului din zodia analfabetismului şi subfinanţării, pentru asigurarea dreptului la sănătate al românilor.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *