Publicitate

Lovitură dată de un medic din Iasi protestatarilor : ,,Să vă facă Tudor Chirilă și cu Rareș Bogdan endoscopie, clar?!”

Răzvan Constantinescu, medic primar gastroenterologie și medicină internă, șef de lucrări la UMF „Gr. T. Popa” Iași, a transmis un mesaj în contextul protestelor care au avut loc duminică în mai multe orașe din România.

 „CĂ TOT SUNT FURIOS… anunț de pe-acum că blochez din prima secundă orice idiot care anunță pe Facebook că merge sau că a fost în Piața Victoriei!

Când vi s-au închis spitalele, ați stat ca niște șobolani, că nu v-a convocat Securitatea, boilor! Să vă facă Tudor Chirilă și cu Rareș Bogdan endoscopie, clar?!”, a scris medicul pe Facebook.

Circa 10.000 de persoane au protestat în Timișoara, Cluj Napoca, Sibiu, Iași și Brașov față de proiectul de modificare a Legilor Justiției și a altor proiecte legislative, dar și față de politicienii din coaliția de guvernare.

S-au difuzat periodic Imnul Național al României și cântece deja consacrate pentru protestele din Timișoara, s-a scandat ”România trezește-te”, ”Jos guvernul”, ”Nu cedăm, rezistăm”, ”Nu vrem să fim o nație de hoți”, ”PSD ciuma roșie”, ”Jos corupția, jos minciuna”, ”Jos Tăriceanu, Dragnea și Dorneanu”.

Sursa:https://www.dcnews.ro/protest-5-noiembrie-medic-cand-vi-s-au-inchis-spitalele-a-i-stat-ca-ni-te-obolani_564756.html

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook216Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *