Publicitate

Tinerii Social Democrati din Mehedinti au fost in numar foarte mare prezenti, duminica, la Congresul TSD din Bucuresti!

Ministrul Consultării Publice și Dialogului Sociall, domnul Gabriel Petrea, a fost reales duminică la conducerea TSD, cu 2121 de voturi, din 2123, două buletine de vot fiind anulate. Gabriel Petrea a fost singurul candidat.

Tinerii social-democrați din Mehedinți au fost prezenți în număr foarte mare duminică, 12 noiembrie 2017, la București, la Congresul TSD. Delegația, formata din peste 100 de membri, a fost una din cele mai NUMEROASE din țară, demonstrând, încă o dată, că și organizația de tineret a Partidului Social Democrat din Mehedinți este una din cele mai puternice din țară.

La congresul TSD a participat, de asemenea, și președintele PSD Mehedinti, domnul Aladin Georgescu.

,,Îi felicit pe tinerii social-democrați mehedințeni care au participat astăzi la Congresul TSD, pentru determinarea de care dau dovadă în ceea ce privește implicarea politică, pentru competențele deținute, pentru ideile reformatoare generate la nivelul comunităților din care fac parte.

Provenind din mijlocul lor, mereu am promovat activitățile tinerilor, le-am apreciat, prin urmare, în viitor, la fel ca și până acum, îi asigur ca vor avea toată susținerea mea în ceea ce vor întreprinde, totodată bazându-mă pe competențele și dinamismul lor pentru a implementa proiecte, pentru a genera idei utile in interiorul comunităților din care fiecare provin.

FELICITĂRI!”

Liviu Dragnea a intrat la Congresul TSD pe muzica din filmul „Piraţii din Caraibe“. „La cum ne hăituiesc ăştia, chiar că parcă suntem piraţi.Vă mulţumesc că azi sunteţi aici cnd puteaţi să fiţi la mall, la meci sau să staţi pe Facebook. Ştiu că e foarte greu pentru un tânăr să aleagă între o tură prin centrul vechi şi un Congres. Voi sunteţi viitorul partidului. Să nu uitaţi acest lucru. Vă cer să vă apropiaţi cât mai mult de partid. Nu staţi să aşteptaţi că undeva, cândva, cineva vă va oferi. Şcoala este principala condiţie, dar nu este suficientă. Şi ucenicia este foarte importantă. Învăţaţi practica politică venind în partid. Eu eram un foarte tânăr om de afaceri în 1990, aveam 28 de ani. În 94, fetiţa tocmai mi se născuse şi mergeam cu ea în cărucior. Nu era un centimetru pe trotuarele din centrul oraşului pe care căruciorul să meargă lin. Atât de tare i se zguduia căpuşorul încât am luat-o în braţe. Atunci am decis că dacă nu ma implic aş fi laş sau complice cu cei care nu fac nimic. Azi, trotuarele de la care am plecat sunt asfaltate. În 90, în Teleorman nu exista niciun drum judeţean care să fie asfaltat. PSD nu va da înapoi. Când vrei să smulgi societatea din stagnare, trebuie să mergi până la capăt. Nu vreau să fiu complice cu cei care au construit în ultimii 12 ani acest sistem. Nu vreu să fiu complice cu cei care nu vor ca România să devină cu adevărat un stat de drept“, a spus Dragnea.

Mihai Tudose:”Prima dată când am participat la un astfel de eveniment a fost acum 25 de ani, când nu exista Internet şi Facebook. O mulţime de colegi din sală, din generaţia mea, am clădit şi am încercat să facem o organizaţie de care suntem mândri toţi. Este cea mai fluidă organizaţie, de departe cea mai greu de condus organizaţie.”

La Congresul Național TSD au participat, de asemenea, reprezentanți ai tinerilor de stânga din Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii, precum președintele Tinerilor Democrați Americani, Louis Elrod, președintele Tinerilor Socialiști Europeni, Joao Duarte Albuquerque, vicepreședintele Uniunii Internaționale a Tinerilor Socialiști, Garo Chadoian și președintele Tineretului Democrat din Republica Moldova, Alexandru Căuia.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook229Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *