Publicitate

Soros cel PENAL si slugile lui de rahat – Soros a fost condamnat penal definitiv in Franta pentru o frauda bancara de milioane.

ONG-urile din Romania finantate de afaceristul George Soros si gruparile #rezist – care ataca sistematic institutiile alese ale statului, apara statul paralel care prin abuzuri grave in justitie a reusit sa submineze grav clasa politica si economia romaneasca si genereaza prin mesajele lor anarhie in societate – ascund ca Soros a fost condamnat penal definitiv in Franta pentru o frauda bancara de milioane.

Plastic vorbind, George Soros poate fi comparat cu un Sorin Ovidiu Vantu, dar la scara internationala. Vantu a fost condamnat, in anii ’80, la 5 ani de inchisoare pentru delapidarea unor cofetarii, in calitate de functionar la intreprinderea care le gestiona, dupa care a ajuns cel mai mare “inginer financiar” al Romaniei stapanind sectoare importante. George Soros a fost condamnat pentru infractiuni financiare comise tot in anii ‘ 80 in Franta, isprava dupa care afaceristul a ajuns sa finanteze retele de ONG-uri, cu predilectie in statele sud-est europene, imediat dupa caderea comunismului in aceasta zona, care au parazitat functionarea institutiilor statului, promovand constant mesaje false si antinationale. Sa nu uitam ca primul om de afaceri notabil care a a aterizat la Bucuresti imediat dupa asasinarea sotilor Ceausescu a fost George Soros.


In mai multe state europene, inclusiv in Rusia si Ungaria, dar si in Israel, ONG-urile lui Soros au fost etichetate in afara legii si demascate sau obligate sa-si declare sursele de finantare. In Romania, aceste ONG-uri si-au intins tentaculele in special in zona Justitiei, unde au facut scut in jurul DNA si Laurei Kovesi si se opun oricaror modificari ale legislatiei care sa instaureze legea raspunderii magistratilor si sa puna capat abuzurilor procurorilor si judecatorilor care au abdicat de la obligatiile lor profesionale.

Soros a devenit un inamic si pentru noua administratie a SUA, acesta fiind acuzat public de finantarea miscarilor de strada impotriva noului presedinte Donald Trump. Internetul e plin de poze cu Soros in care acesta este declarat “public enemy #1” – (vezi foto 1)

Pe site-ul Casei Albe exista o petitie semnata de zeci de mii de cetateni (vezi facsimil) in care s-a cerut mandat international de arestare pentru George Soros, acesta fiind declarat “o amenintare pentru lumea libera si bunul mers al Americii”. In petitie, Soros a fost acuzat ca este un manipulator al maselor, care a comis crime deosebit de grave, precum actiuni de dumping de ordinul miliardelor pentru producerea de crize financiare in Marea Britanie.

In Romania, cea mai cunoscuta persoana care a activat in ONG-urile sorosiste este Monica Macovei, fost procuror comunist, fost ministru al Justitiei sub Basescu si actual europarlamentar, care s-a si pozat cu mandrie in spatele afaceristului (vezi foto 2)

CEDO a parafat condamnarea. Cu toti banii din lume, Soros nu a putut evita eticheta de infractor

Revenind insa la statutul penal al afaceristului George Soros, nascut in 1930 in New York, precizam ca in anul 1988 Soros a infiintat un grup de investitii – Quantum Funds, care a operat prin interventii pe pietele bursiere in state din continentele nord american, european si asiatic. In acelasi an, Soros a cumparat un pachet de actiuni la banca franceza Societe Generale pentru suma de 50 de milioane de dolari. La cateva zile, printr-o speculatie financiara, fondul de investitii al lui Soros a vandut o parte din ele, scotand un profit considerabil de 2,3 milioane de dolari.

Statul francez l-a trimis in judecata la 20 decembrie 2000, in fata Tribunalului Corectional din Paris, pe George Soros, pentru folosirea de informatii privilegiate pentru specularea pietei bursiere, dovedind ca afaceristul stia cum vor evolua titlurile bancare pe piata.

La 20 decembrie 2002, Tribunalul Corectional din Paris l-a condamnat pe infractor la o amenda penala de 2,2 milioane euro.

Ca urmare a acestui caz, Comisia Europeana a adoptat la 22 decembrie 2003 Directiva nr. 2003/124/CE pentru implementarea in legislatia penala a tuturor statelor membre de sanctiuni severe pentru specularea pietei de capital prin folosirea de informatii privilegiate, realizand periculozitatea unor asemenea operatiuni pentru sanatatea sistemelor financiar-bancare..

La 24 martie 2005, Curtea de Apel Paris a respins apelul lui George Soros, confirmand sentinta de la fond. Sentinta a ramas definitiva si a fost trecuta in cazierul lui Soros. Afaceristul a declarat recurs, iar Curtea de Casatie a retrimis cauza la rejudecare la instanta de apel pe aspectul cuantumul amenzii penale. La 20 martie 2007, Curtea de Apel Paris i-a redus afaceristul speculant amenda penala la 940.507 euro.

Sursa:http://m.luju.ro/rezistenti-soros-e-penal-iata-sentinta-de-condamnare-asa-zisa-societate-civila-moralista-din-romania-formata-din-ong-urile-finantate-de-afaceristul-george-soros-impreuna-cu-gruparile-rezist-ascund-ca-mentorul-lor-a-fost-condamnat-penal-definitiv-in-franta

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *