Publicitate

Veste uriasă pentru locuitorii cartierelor Schela de Sus, Dudașul Schelei și Gura Văii la sfârsit de an – Marius Screciu se ține de cuvant .

După o lungă perioadă de timp, în care absolut nimeni nu a făcut nimic pentru cartierele limitrofe ale municipiului Drobeta-Turnu Severin, se pare că, actuala administrație locală, sub conducerea lui Marius Screciu, isi îndreaptă atentia și asupra problemelor cetățenilor acestei zone, ignorată cu desăvârșire de toți liderii locali ce s-au tot perindat pe la conducerea municipiului. La sfarsit de an, primarul municipiului a oferit o veste extraordinară locuitorilor din cartiere Schela de Sus, Dudașul Schelei și Gura Văii, la nivelul acestor zone, urmând să fie implementat un proiect în valoare de circa 3 milioane de euro, proiect care constă în modernizarea infrastructurii rutiere a mai multor străzi din aceasta zonă.

,,Astăzi am semnat cu domnul Paul Stănescu, ministrul MDRAP, alături de domnul Chirilă Alin, secretar de stat, contractele de finanțare pentru asfaltarea străzilor din Schela și Gura Văii.
Prin Programul Național de Dezvoltare Locală, vor fi investiți aproape 3 milioane de euro. Una dintre promisiunile mele, a reprezentat-o atenția acordată cartierelor mărginașe, în care nu s-a investit aproape deloc după revoluție.
Urmează să intervenim și în restul zonelor, unde străzile nu au fost asfaltate niciodată.” a scris primarul municipiului Drobeta Turnu Severin pe pagina personala de facebook.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *