Publicitate

O nouă recunoaștere a meritelor și profesionalismului membrilor PSD Mehedinți – Nicea Mergeani, secretar de stat la Ministerul Muncii și Justiției Sociale!

Nicea Mergeani, noul secretar de stat la Ministerul Muncii și Justiției Sociale, este un membru vechi al Partidului Social Democrat. Rezultatele politice remarcabile, atât în fruntea TSD Mehedinți, cât și activitatea în cadrul organizației PSD Mehedinți, dublate de experiența din administrație au făcut din Nicea Mergeani, propunerea PSD Mehedinți pentru ocuparea unei poziții importante în Guvernul României!

După ce Alin Chirilă, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării și Administrației Publice a făcut performanță la Palatul Victoria fiind unul dintre cei mai apreciați secretari de stat din actul guvernamental, sunt premise bune că, și domnul Nicea Mergeani, o să reprezinte cu cinste județul nostru la Bucuresti.

Îi dorim succes și multă putere de muncă!

,,Zi importantă pentru organizația PSD Mehedinți. Astăzi, 28 Martie, în Monitorul Oficial a fost publicată decizia de numire a domnului Nicea Mergeani in funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii și Justiției Sociale. De asemenea, domnul Vuvrea Nicolae a fost votat de Parlamentul României să ocupe funcția de membru în Colegiul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS).
Organizația PSD Mehedinți ține să mulțumească pe această cale atât doamnei prim – ministru, Viorica Dăncilă, președintelui Partidului Social Democrat, domnului Liviu Dragnea, precum și secretarului general al Partidului Social Democrat, domnului Marian Neacșu pentru încrederea și susținerea pe care au arătat-o și de această dată organizației noastre.” a fost mesajul postat de organizația PSD Mehedinți pe pagina de facebook!

 

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *