Publicitate

Alin Chirilă și Mihai Novăcescu, doi mehedințeni cărora le pasă de municipiul Orșova ( Perla Dunării ) !

Alin Chirilă și Mihai Novăcescu, doi mehedințeni cărora le pasă de municipiul Orșova ( Perla Dunării ) !

Astăzi, 2 Aprilie 2018, domnul secretar de stat în Ministerul Dezvoltării și Administrației Publice, Alin Chirilă, alături de domnul Mihai Novăcescu, consilierul domnului vice – prim ministru Paul Stănescu, au efectuat o vizită de lucru în municipiul Orșova.
Aceștia au avut o discuție cu reprezentanți ai administrației publice locale și și-au arătat tot sprijinul pentru dezvoltarea localității mehedințene.
Stadiul implementării proiectului ,, MAREA ASFALTARE ” obținut de Primăria Orșova, prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2, cu valoare de peste 8,5 mil de EURO, precum și alte investiții ce urmează să schimbe fața municipiului Orșova, au fost subiectele ce au fost analizate astăzi.
,, Perla Dunării ” se pare că nu este doar un ideal la care visează orșovenii, actuala conducere locală bucurându-se de sprijin, atât la nivel central, cât și la nivel județean, acolo unde președintele Consiliului Județean Mehedinți, domnul Aladin Georgescu, a arătat în nenumărate rânduri că Orșova și orșovenii sunt un punct strategic pentru dezvoltarea județului Mehedinți.

,, Mă onorează prezența, dar și interesul reprezentanților Guvernului României, domnului ministru- secretar de stat Alin Chirilă și domnului Novăcescu Mihai – consilierul domnului Viceprim-ministru Paul Stănescu, în derularea Proiectului ce vizează schimbarea rețelei de apa și asfaltarea străzilor din Orsova, proiect finanțat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Astăzi 02.04.2018, reprezentanții Guvernului României mai sus amintiți, prin vizita de lucru pe care au întreprins-o la Primăria municipiului Orsova, au dorit să se asigure de faptul că proiectul nu întâmpină probleme in derularea lui, dar și să se intereseze ce alte proiecte pot fi sprijinite în viitorul apropiat. Mulțumesc pe aceasta cale, in numele orsovenilor, pentru sprijinul acordat și pentru susținerea continua reprezentanților Guvernului prezenți astăzi la Orsova, dar și susținătorului numărul unu al meu și al intereselor orsovenilor, domnului Aladin Georgescu- Președintele Consiliului Județean Mehedinti. ” a scris si primarul municipiului Orșova, domnul Marius Stoica, pe facebook.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook107Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *