Publicitate

Adevărata față a României la miting-ul PSD – sute de mii de oameni îmbrăcați în alb, purtând pe brațe TRICOLORUL!

În Piața Victoriei s-au adunat, până aproape de ora 20.00, cateva sute de mii de simpatizanți ai PSD, îmbrăcați cu tricouri sau bluze albe, pentru mitingul împotriva abuzurilor din justiție. Clădirea Guvernului a fost acoperită cu un uriaș steag tricolor.

Jurnalistul Val Vâlcu spune că 300 000 de participanți din toată țara la mitingul Partidului Social-Democrat nu este ceva de neînchipuit.

„Este normal un astfel de număr de participanți. S-a văzut la vot până la urmă. Au fost trei milioane de oameni care au votat PSD-ul. Să vină la manifestație unul din 10 votanți, nu este o chestiune nemaipomenită. Totodată, pentru ei este o ocazie foarte bună să viziteze Bucureștiul. Sunt sute de orășele în toată România, unde nu se întâmplă nimic în weekend-uri. O participare la un eveniment de acest gen, chiar este motivantă. Oamenii se plimbă, vorbesc. Este absurd să spui că au fost obligați să vină la miting. PSD-ul are un bazin electoral important, un număr mare de simpatizanți,” a spus jurnalistul Val Vâlcu.

De asemenea, liderul PSD, Liviu Dragnea a avut o declaratie importanta privind miting-ul de sambata :„ Simt aceeași emoție ca aseară, a fost o emoție puternică în piață, a fost o descărcare a tuturor celor care au fost în piață. Noi am făcut mitingul ăsta din mai multe motive, de a protesta împotriva acestui sistem odios, pe care îl gesionează o mână de securiști, patronat de Klaus Iohannis și toți ceilalți. Un alt motiv este că am fost provocați. Nu te poți aștepta ca un partid ca PSD, să-l ameninți, să-l jignești, să-l insulți și să te aștepți că nu reacționează. Ăsta a fost mitingul mic. Va fi un miting uriaș, într-o altă locație. Al treilea motiv a fost de a avertiza societatea ”, a anunțat Liviu Dragnea întrebat ce simte după ce a văzut fotografiile de la protest.

Mircea Badea a avut de asemenea cuvinte de lauda pentru cei care au iesit sambata in PIATA VICTORIEI sa isi strige supararea pe justitia din Romania:

„Atmosfera e una bună, umană. Ţin minte ce probleme au avut reporterii Antena 3 la protestele #rezist. Nu e cazul aici. Am văzut oameni de la alte televiziuni făcându-şi treaba fară să le fie ameninţată integritatea aşa cum s-a întâmplat în cazul nostru. La cât de multă lume este se va alege praful şi pulberea de poza #rezist. Singurul lucru adevărat pe care îl au este poza cu luminiţele. Se va alege praful de poza lor. Sper să se încheie această eră a stalinismului. Sper ca văzând această demostraţie de forţă lucrurile se vor întâmpla de la sine. Preşedintele României nu cred că îşi mai poate permite după protestele de azi declaraţii ca «nişte penali atacă justiţia» sau că «nu-l interesează aşa ceva», cum nici Laura Codruţa Kovesi nu îşi va mai permite să ţopăie prin sufragerii. Cred că şi ambasadele vor vedea o altă realitate. În Piaţa Victoriei lumea este hotărâtă, dar calmă“, a transmis Badea din Piaţa Victoriei.

 

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *