Publicitate

Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți, anunță noi investiții importante în infrastructură. Vezi despre ce tronsoane de drum județean este vorba!

Aladin Georgescu, presedintele Consiliului Judetean Mehedinti :

,,Am prins în bugetul de anul acesta finanțare pentru reabilitarea a două drumuri județene care aveau neapărat nevoie de investiții.
Astfel, se va moderniza DJ 606A, între localitățile Dumbrava și Albulești, pe o distanță de 4,6 km, asfaltul continuându-se până la ieșirea din Albulești.
Știu că locuitorii din zonă erau nemulțumiți de praful generat de starea proastă a drumului și disconfortul creat de gropi.
Un alt tronson care necesita reabilitare este porțiunea de 3,1 km a DJ606D, cuprinsă între localitățile Greci și Colareț. Aici nu s-au făcut lucrări de ani de zile, astfel că drumul devenise impracticabil. Am decis reabilitarea tronsonului cu atât mai mult cu cât acesta leagă două porțiuni pe care traficul rutier se desfășoară în condiții bune.
Astăzi a fost predat proiectanților, amplasamentul pentru realizarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Investiții (DALI), urmând ca apoi, la nivelul Consiliului Județean să demareze procedurile pentru realizarea proiectului tehnic și atribuirea lucrărilor.” 

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *