Publicitate

47 pentru – 3 împotriva – Aladin Georgescu este susținut în continuare de majoritatea covârșitoare a primarilor PSD!

După ce zilele acestea au circulat tot felul de zvonuri în mass media mehedințeană cu privire la tensiunile existente în interiorul PSD Mehedinți, Aladin Georgescu și-a confirmat categoric poziția de lider al acestui partid.

Din sursele noastre, din interiorul ședinței de astăzi, votul a fost covârșitor în favoarea președintelui PSD Mehedinți, din totalul de 50 de primari și viceprimari participanți la ședință, un număr de 47 îl susțin în continuare pe acesta. De asemenea, mai marii PSD, au decis că, este nevoie de stabilitate politică, pentru a respecta în totalitate promisiunile față de cetățenii județului nostru, care în 2016 au ajutat organizația să obțină cel mai bun scor electoral din perioada postdecembristă.

,,

CONTINUĂM ÎMPREUNĂ, PENTRU MEHEDINȚI!

În urma informațiilor apărute în spațiul public, din care reieșeau unele nemulțumiri în rândul unor membri, președintele PSD Mehedinți, domnul Aladin Georgescu, a convocat astăzi, într-o ședință de clarificare a situației, pe toți primarii Organizației Județene a PSD Mehedinți.
Au luat cuvântul, pe rand, toți cei prezenți, având loc discuții constructive, concluzia fiind aceea că, sunt lucruri care funcționează bine în cadrul PSD Mehedinți, dar sunt și situații care necesită schimbarea abordării.
La finalulul discțiilor, majoritatea celor prezenți a făcut apel la unitate și solidaritate în interiorul PSD Mehedinți. De asemenea, primarii mehedințeni prezenți au confirmat faptul că, de – a lungul colaborării cu președintele PSD Mehedinți, domnul Aladin Georgescu, au avut relații foarte bune și eficiente atât instituțional, cât și colegial, manifestandu-şi, în continuare,
susținerea și încrederea în capacitatea și capabilitatea de conducere a acestuia, și poziționarea eficientă la conducerea PSD Mehedinți și a Consiliului Județean Mehedinți.
Membrii PSD Mehedinți, prezenți astăzi la discuții, au decis că este foarte important să se continue în aceeași formulă de conducere, în scopul finalizării tuturor investițiile începute la nivelul județului Mehedinți, acestea fiind în concordanță cu programul de guvernare al PSD la nivel național.
” a fost mesajul postat pe pagina PSD Mehedinti.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *