Publicitate

Aladin Georgescu și Rafael Dunărințu – pași concreți pentru realizarea unui Complex Turistic în Baia de Aramă .

 

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu și Rafael Dunărințu, Primarul orașului Baia De Aramă anunță o nouă investiție importantă pentru județul Mehedinți ,, Complexul Turistic Baia de Aramă”, un proiect în valoare de aproximativ 10 mil EURO.

Această investiție substanțială va fi realizată cu ajutorul banilor proveniți din bugetul local al orașului Baia de Aramă, din bugetul propriu al Consiliul Județean Mehedinți dar și din bugetul de stat.

Veste bombă pentru nordul județului, nici cei mai optimiști oameni nu se gândeau că această investiție va începe să prindă contur.

După ce au fost atrase fonduri importante pentru rețele de apă și canalizare, pentru infrastructura rutieră și de sănătate și multe alte investiții benefice pentru cetățeni, conducerea județului vine cu o nouă veste bună ce va ajuta cu siguranță economia județeană si va fi un imbold de dezvoltare pentru nordul județului: ,, Complexul Turistic Baia de Aramă”.

Se pare că, Aladin Georgescu și administrația pe care o conduce se țin de cuvânt, iar promisiunile din campaniile electorale prind contur, dezvoltarea turismului din județul Mehedinți fiind una din prioritățile asumate de administrația Aladin Georgescu.

Fără doar și poate, procedurile pentru această investiție vor fi destul de lungi si de greoaie, dar este un început bun, dat fiind și faptul că primarii din nordul județului și-au arătat toată deschiderea și susținerea pentru realizarea acestei investiții, mai ales primarul orașului Baia de Aramă, Rafael Dunărințu, un primar cu mari reușite administrative care își dorește ca frumusețile nordului județului să fie apreciate la adevarata lor valoare în acest sens fiind adoptată la nivelul consiliului local Baia de Aramă și o hotărâre prin care se pun bazele acestei investiții foarte importante pentru întreg județul.

,, Țin să mulțumesc în numele meu și al locuitorilor orașului Baia de Aramă, domnului președintele al Consiliului Județean Mehedinți Aladin Georgescu, pentru susținerea acestui proiect important atât pentru Baia de Aramă, cât și pentru nordul județului. Salut decizia de ieri a administrației județene și mă bucur că, împreună, reușim să facem pași concreti pentru implementarea acestui proiect atât de necesar. „a declarat primarul orasului Baia de Arama, Rafael Dunarintu.

,, Am adoptat proiectul prin care am aprobat asocierea cu UAT Baia de Aramă, cu privire la realizarea Complexului Turistic din Baia de Aramă, obiectiv turistic deosebit de important pentru întreg județul Mehedinți, nu numai pentru zona de nord. S-au început demersurile pentru această investiție, în sensul că acest Complex Turistic poate fi inclus în Hotărârea de Guvern 558/2017 care a aprobat Planul Național de Turism. Ținând cont de acest fapt, am alocat 13% din totatul cheltuielilor eligibile și 27% din cheltuielile neeligibile pentru această investiție. Am venit astfel, în sprijinul orașului Baia de Aramă și, începând din anul 2019 și până la momentul la care se va realiza, Consiliul Județean Mehedinți va contribui semnificativ pentru Complexul Turistic.” a postat și Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți, pe o pagină de socializare.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *