Publicitate

Noi investitii in Mehedinti – CERERI DE FINANȚARE ÎN VALOARE DE PESTE 14,5 MILIOANE LEI PENTRU REABILITAREA SECȚIEI DE BOLI DERMATO-VENERICE ȘI A FOSTULUI CĂMIN STUDENȚESC

,, Având în vedere Strategia de eficiență energetică a județului Mehedinți pentru perioada 2016 – 2020, conform căreia ne propunem să scădem semnificativ consumul de energie și să reducem emisiile de dioxid de carbon în clădirile aflate în administrarea Consiliului Județean Mehedinți, la începutul acestei săptămâni, am depus cereri de finanțare cu fonduri europene a lucrărilor de reabilitare care se vor efectua, pe de o parte, la Pavilionul de boli dermato-venerice al Spitalului Județean din Drobeta Turnu Severin, iar pe de altă parte, la fostul cămin studențesc situat pe strada I.C. Brătianu din Drobeta Turnu Severin.
Cererile au fost depuse pe Programul Operațional Regional, Axa prioritară 3, Prioritate de investiții 3.1, Operațiunea B – Clădiri publice.
Astfel, ne propunem să atragem fonduri europene în valoare de peste 2,5 milioane lei pentru reabilitarea Secției de boli dermato-venerice din strada Dimitrie Grecescu și respectiv, peste 12 milioane lei, pentru Pavilionul Administrativ. Secția de boli infecțioase face parte din sistemul integrat gândit pentru modernizarea întregii infrastructuri de sănătate aflată în subordinea Consiliului Județean.
În ceea ce privește fostul cămin studențesc, după ce clădirea va fi reabilitată complet, ne propunem să o dăm spre folosință mai multor direcții aflate în subordinea CJ Mehedinți: Centrul Cultural ”Nichita Stănescu”, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, Direcția Publică Comunitară de Evidență a Populației, Direcția Administrarea Geoparcului Platoul Mehedinți.” a scris presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Aladin Georgescu, pe pagina de facebook.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook12Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *