Publicitate

Sănătatea, una din prioritățile administrației conduse de Aladin Georgescu.

Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți, arată un interes ridicat pentru infrastructura de sănătate din județul nostru. Ne bucură faptul că administrația județeană are ca prioritate sănătatea mehedințenilor și sperăm ca aceste investiții, dublate de creșterile fabuloase de salarii din sistemul de sănătate, să îmbunătățească actul medical din județul Mehedinți.

,, În vederea asigurării condițiilor pentru creșterea calității actului medical și confortul pacienților în Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin, am depus o cerere de finanțare pentru atragerea de fonduri europene în valoare de peste 77 milioane lei, pentru reabilitarea și modernizarea celei mai mari unități medicale din județul Mehedinți.
Este vorba despre cea mai amplă reabilitare a clădirii Spitalului Județean de la construire și până în prezent.
La întocmirea acestui proiect, am urmărit și dotarea unității cu echipamente din clasa de eficiență energetică ridicată, echipamente de producere de energie regenerabilă de tipul panourilor fotovoltaice.
Proiectul propune o serie de lucrări de anvelopare, refacere terase, trotuare perimetrale care vor conduce la dispariția infiltrațiilor și a mucegaiului. Totodată, interiorul clădirii va fi recompartimentat și se vor face lucrări de izolare termică.
Proiectul ”Modernizare / recompartimentare spații interioare și eficientizare energetică a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin” a fost depus pe Programul Operațional Regional, Axa Prioritară 3, Prioritatea investiții 3.1, Creșterea eficienței energetice în clădirile rezidențiale, clădirile publice și sistemele de iluminat public, îndeosebi a celor care înregistrează consumuri energetice mari / Operațiunea B – Clădiri publice.”, Aladin Georgescu, presedintele Consiliului Judetean Mehedinti.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook87Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *