Publicitate

Promisiune îndeplinită – se repară tronsonul de drum din zona comunelor Gârla Mare și Vrata.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, și Ionică Negru, vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, s-au deplasat alături de directorul Regional Drumuri și Poduri, Alin Golumbeanu în zona comunelor Gârla Mare și Vrata, pentru a vedea stadiul lucrărilor de reparare a covorului asfaltic. În urma discuțiilor cu Directorul CNAIR, Narcis Neaga, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu a reușit să obțină sprijinul acestuia pentru a realiza această investiție. Se pare că, atât conducerea județeană, cât și cea centrală își țin promisiunile și lucrul acesta nu ne poate, decât bucura!

Aladin Georgescu, presedintele Consiliului Judetean Mehedinti : ,, Împreună cu directorul general al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, Alin Golumbeanu și vicepreședintele CJ Mehedinți, Ionică Negru, am mers astăzi pe DN 56C, pentru a vedea stadiul lucrărilor de reciclare care au început la sfârșitul săptămânii trecute, în zona localităților Vrata și Gârla Mare. La vizita directorului general al CNAIR, Narcis Neaga, am stabilit ca pe acest tronson de drum să se facă reparații întrucât asfaltul era îmbătrânit și prezenta fisuri. Iată că acum se fac aceste lucrări, iar vremea permite continuarea lor.
Se reciclează stratul vechi de asfalt care era compromis și se toarnă un strat de uzură, pe care vor circula mașinile. Se așteaptă ca durata de exploatare a drumului să fie de 10-15 ani.”

 

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook75Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *