Publicitate

Aladin Georgescu: “Locuitorii din Breznița de Ocol beneficiază de toate utilitățile, grație investițiilor guvernamentale.”

Locuitorii satelor Breznița de Ocol și Magheru vor circula de acum pe străzi asfaltate, în urma unei investiții în valoare de 12 milioane lei, finanțată de Guvernul PSD – ALDE, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu inspectând șantierele din comună, în cursul acestei săptămâni.

Asfaltarea celor 15 kilometri de ulițe vine în Breznița de Ocol, după ce aici s-au finalizat lucrările pentru rețelele de alimentare cu apă și canalizare. Lucrările sunt în plină desfășurare, astfel că în viitorul apropiat, locuitorii se vor putea bucura de condiții decente de viață, iar nivelul de trai va crește, comuna Breznița de Ocol situându – se în imediata apropiere a municipiului Drobeta-Turnu Severin.

Proiecte importante vor fi implementate și în celălalte sate ale comunei și, cu siguranță, Cătălin Drăghici, unul dintre cei mai tineri primari ai județului Mehedinți, este un exemplu de implicare și profesionalism, iar activitatea acestuia este dovada clară că, atunci când îți iubești comuna și cetățenii pe care îi conduci, atunci când lupți pentru dezvoltarea localității pe care o păstorești, poți avea rezultate notabile și poți schimba în bine viața membrilor comunității pe care o reprezinți.

Pe lângă suportul primit din partea Guvernului României, un rol important a avut și Consiliul Județean Mehedinți, unde Aladin Georgescu, președintele forului județean, a sprijinit de-a lungul mandatelor sale investițiile în domeniul apei și canalizării, precum și modernizarea infrastructurii rutiere, aceste investiții fiind unele din prioritățile administrației conduse de acesta.

,,Locuitorii din comuna Breznița de Ocol se bucură acum de condiții de trai asemănătoare locuitorilor din mediul urban. După ce în satele Breznița de Ocol și Magheru s-a realizat alimentarea cu apă și canalizarea, de curând a început asfaltarea drumurilor sătești. Proiectul finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală II este unul amplu, cu o valoare care depășește 12 milioane lei și vizează turnarea de covor asfaltic, realizarea de rigole și podețe pe o distanță de 15 kilometri de ulițe. Vremea permite continuarea lucrărilor, astfel că în cursul acestei săptămâni, constructorul va finaliza de asfaltat satul Magheru. Îl felicit pe domnul primar Cătălin Drăghici pentru proiectele pe care le-a implementat în comună, într-un timp foarte scurt, din anul 2014, când a fost ales la scrutinul parțial și până în prezent! Sigur că a beneficiat de susținere din partea Guvernului PSD – ALDE și a Consiliului Județean, întrucât prioritățile mele la preluarea mandatului de președinte al CJ Mehedinți au fost extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în localitățile din mediul rural și asfaltarea drumurilor.
În continuare, căutăm soluții pentru finanțarea lucrărilor de asfaltare a drumurilor din localitățile Jidoștița și Șușița.” a declarat presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Aladin Georgescu.

,,Spuneam în luna octombrie că documentația pentru asfaltarea în totalitate a satelor BREZNIȚA OCOL și MAGHERU a fost finalizată și urmează începerea lucrărilor cu luna noiembrie, deoarece vremea ne permite încep să se vadă și rezultatele, iar când vezi mulțumirea și bucuria de pe chipul oamenilor parcă munca și efortul depus numai contează și te simți cu adevărat împlinit.” a declarat si primarul comunei Breznita de Ocol, Catalin Draghici.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook65Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *