Publicitate

Cojocaru Nicu Alexandru – Doamna Olguța Vasilescu are forța și tăria de caracter să lupte pentru binele României, pentru binele tuturor românilor!

,, Cred că refuzul președintelui de a accepta nominalizarea doamnei Olguța Vasilescu la Ministerul Transporturilor este un atac direct la democrația din România. Nimeni nu poate refuza dreptul oricărui cetățean de a ocupa o funcție publică atât timp cât persoana respectivă este susținută de coaliția de guvernare, doar dacă își dorește să calce în picioare votul milioanelor de români care și-au pus toată încrederea și speranța în Partidul Social Democrat.

Doamna Olguța Vasilescu este unul dintre cei mai performanți miniștri și sunt sigur că era una dintre puținele persoane care puteau redresa un domeniu atât de sensibil și important pentru România, acela al transporturilor.

Programul de Guvernare al Partidului Social Democrat este foarte important pentru viitorul țării noastre iar doamna Olguța Vasilescu a dovedit, in cadrul Ministerului Muncii și Justiției Sociale, dar și în calitatea domniei sale de primar al Craiovei și, mai ales, în calitatea de luptător împotriva sistemului, că are forța și tăria de caracter să lupte pentru binele României, pentru binele tuturor românilor! ” a scris pe pagina de facebook, Cojocaru Nicu Alexandru.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook152Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *