Publicitate

Codrin Ștefănescu – prestație de excepție la CEX-ul PSD Mehedinți !

      După cum bine știți, Codrin Ștefănescu, secretarul general al Partidului Social Democrat, este una dintre cele mai importante voci ale PSD, un bun comunicator și o persoană care luptă cu înverșunare împotriva abuzurilor din justiție, o persoană care apără cu sânge rece interesele economice ale țării noastre și un personaj politic îndrăgit de foarte mulți oameni, pentru felul în care se luptă pentru idealurile în care crede.

      Din surse din interior, se pare că, și în Mehedinți, acesta a avut un discurs impresionant, reușind să atragă atenția celor prezenți prin sinceritatea și onestitatea prin care a prezentat realitatea politicii din București și tot ceea ce se întâmplă în România, la nivel înalt. Cei prezenți au rămas impresionați de personalitatea războinică a secretarului general al PSD și i-au transmis acestuia faptul că membrii PSD Mehedinți sunt alături de conducerea centrală a partidului pe care o sustine pentru a merge ,, PÂNĂ LA CAPĂT! „.

      De asemenea, Codrin Ștefănescu a transmis faptul că Partidul Social Democrat este dispus să ducă la capăt atât programul de guvernare, cât și lupta pentru o țară mai curată, fără abuzuri.

      Acesta, de asemenea, din sursele noastre, a ținut să îi liniștească pe cei prezenți și să îi asigure că actuala guvernare va continua majorările de pensii și salarii, având fondurile necesare pentru respectarea acestor promisiuni, dar și faptul că investițiile guvernamentale sau pe fonduri europene vor fi accelerate, deoarece România este în plin proces de reconstrucție, chiar dacă sunt mulți cei care încearcă să stopeze dezvoltarea țării noastre.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *